Kosmetika

Korres Šampon Sunflower and Mountain tea 250 ml

Značka: KORRES

Korres Šampon Sunflower and Mountain tea je specialista na mytí barvených vlasů. Obsahuje výtažky z řeckých bylinek, které pomohou vrátit vlasům lesk a přirozenou krásu.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Korres Šampon Sunflower and Mountain tea 250 ml

50145022

Úvod

Korres Šampon Sunflower and Mountain tea je specialista na mytí barvených vlasů. Kromě biotinu, keratinu a vyživujících olejů obsahuje výtažky ze slunečnice řeckých bylinek, které pomohou vrátit vlasům lesk a přirozenou krásu.

Hlavní vlastnosti

  • efektivně čistí vlasy a pokožku hlavy
  • obsahuje keratin, vitaminy + výtažky z řeckých bylin
  • hydratuje vlasy
  • vyživuje vlasy a vrací jim lesk
  • ideální řešení pro barvené vlasy

Složení

Šampon mimo jiné obsahuje: pšeničný protein, biotin, hydratační glycerin, sójový olej, extrakt ze slunečnicových semen, kyselinu mléčnou, keratin, niacinamid, extrakt z květů z krétského oregana, extrakt z listů majoránky, extrakt z hojníku horského (Sideritis syriaca), panthenol.


O značce

Čistá krása a udržitelnost – tak lze charakterizovat řeckou eko kosmetiku, která sází na sílu bylin, jež vyvinuly specifické obranné mechanismy, aby mohly růst v horách, na sopečné půdě či na jihu země náchylné k suchu. Zakladatel značky lékárník Giorgos Korres využil své znalosti z fytoterapie v inovativních přírodních formulacích pro krásu pokožky. Jeho splněnou vizí je přírodní kosmetika s viditelnými výsledky, která se vyrábí ze surovin pěstovaných místními farmáři.

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.