Péče o dítě

Philips Avent Natural Response Sada ke kojení

Produktová řada: Natural Response

Philips Avent Natural Response Sada ke kojení je ideální pro maminky, které hledají pomocníka při odsávání, krmení i čištění lahví. Obsahuje manuální odsávačku mléka, sterilizátor, dudlíky a lahve.

2 990
Doprava zdarma

O produktu: Philips Avent Natural Response Sada ke kojení

50147414

Úvod

Sada ke kojení Philips Avent obsahuje vše, co můžete potřebovat v začátcích krmen, kojení a na uklidnění miminka: manuální odsávačku mateřského mléka, sterilizátor příslušenství do mikrovlnné trouby, sadu lahví se savičkami, šidítka v neutrální barvě a kartáč na lahve a dudlíky. Krásná sada v neutrálních barvách je také vhodným dárkem pro každou nastávající maminku.

Manuální odsávačka pracuje efektivně a bezbolestně

Odsávačka mateřského mléka Philips Avent vám pomůže snadno odsát mléko z prsu přímo do lahvičky. Odsávání mléka je velmi šetrné, pohodlné a jednoduché. Přístroj pracuje rychle a tiše, bez potřeby elektřiny nebo baterií. Inspirováno unikátní schopností miminka sát a masírovat bradavku. Odsávačka vám může pomoci překonat i běžné problémy, jako jsou nalité prsy, popraskané bradavky, a vhodná je zejména k nastartování laktace. Měkká a ohebná silikonová vložka se jemně přizpůsobí velikosti a tvaru bradavky. Vhodné pro 99,98 % všech velikostí bradavek.

banner

Parní sterilizátor je skvělý pomocník k péči o kojenecké potřeby

Parní sterilizátor do mikrovlnné trouby Philips Avent je skvělou volbou na rychlou, efektivní sterilizaci doma i na cestách. Zvládne pojmout až 6 lahví najednou. Po dvou minutách zničí 99,9 % škodlivých bakterií. 

Sada lahví a saviček Natural Response, kartáč i dudlíky pro novorozence

Avent Natural Response je inovativní savička se širokým, měkkým a pružným dudlíkem, navržená tak, aby napodobovala tvar a povrch prsu. Savička funguje v souladu s přirozeným rytmem krmení dítěte, takže lze snadno kombinovat kojení a krmení z lahve. Dudlík uvolňuje mléko pouze tehdy, když dítě aktivně pije, jakmile miminko pití přeruší, aby polklo a nadechlo se, tok mléka se přeruší také. Antikolikový ventil je navržený tak, aby během krmení nevnikal do bříška dítěte vzduch, a snížilo se tak riziko koliky. Ergonomické lahve se snadno drží v libovolném úhlu a během krmení zajišťují maximální pohodlí vám i vašemu miminku. Široké hrdlo lahví umožňuje snadné plnění i čištění. V sadě naleznete také kartáč na lahve a dudlíky, který díky speciálně tvarované hlavě a lisované špičce snadno dosáhne do rohů všech typů lahví a dudlíků a důkladně je vyčistí. Šidítko Ultrasoft s mimořádně měkkým a pružným kotoučem, který kopíruje tvar tváře dítěte, zanechává tvář vašeho děťátka bez otlaků a podráždění. V sadě naleznete hned 2 kusy.

Hlavní vlastnosti:

  • set kojeneckých lahví, odsávačky mléka, sterilizátoru, kartáče a dudlíků
  • snadná kombinace kojení a krmení z lahve
  • snadné použití, jednoduché čištění a rychlé sestavení
  • kompatibilní s celou řadou Philips Avent
  • šidítka pro novorozence v neutrální barvě
  • praktický kartáč na lahve a dudlíky
  • bez BPA

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.