Kojenecká výživa pokračovací

Hipp HA 2 Combiotik Pokračovací kojenecká výživa 4x600 g

Značka: HIPP

Hipp HA 2 Combiotik Pokračovací kojenecká výživa je mléčná výživa s hydrolyzovanou bílkovinou vhodná pro děti od ukončeného 6 měsíce.

Velikost balení
1 499
Ušetříte 9%

Původní cena:  1 649 Kč  ·  sleva 150 Kč

Cena za 1 kg: 624,58 Kč

Nejnižší cena před slevou: 1649 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hipp HA 2 Combiotik Pokračovací kojenecká výživa 4x600 g

50147472

Úvod

Ekonomické balení Pokračovacího kojeneckého mléka Hipp HA 2 Combiotik s hydrolyzovanou bílkovinou. Tato mléčná výživa je určená pro děti od ukončeného 6. měsíce, které nemohou být přirozeně kojeny. Hydrolyzovaná mléčná bílkovina je bílkovina naštěpená na malé kousky, a proto je snáze stravitelná. Přestože má jemně nahořklou chuť (jako všechna HA mléka), děti ji dobře přijímají. Nově upravená receptura obsahuje z cukrů pouze laktózu.

Inspirováno mateřským mlékem

Přirozenou součástí mateřského mléka jsou probiotické kultury – v individuální variabilitě a množství. Hipp HA 2 Combiotik obsahuje kultury mléčného kvašení L.fermentum, které se vyskytují v mateřském mléce a galaktooligosacharidy GOS z laktózy, která je hlavním sacharidem mateřského mléka.

Hlavní vlastnosti

  • vhodné pro kojence od 6 měsíců
  • obsahuje pouze hydrolyzovanou bílkovinu
  • obsahuje DHA* (kyselinu dokosahexaenovou – omega-3 mastná kyselina), která přispívá k normálnímu vývoji zraku u kojenců (při denním příjmu 100 mg)
  • s galaktooligosacharidy GOS z laktózy + mléčnými kulturami L. fermentum, které se přirozeně vyskytují v mateřském mléce
  • obsahuje vitamíny A, C*, které podporují správnou funkci imunitního systému
  • zdroj folátu Metafolin®3 inspirovaný přírodou
  • z cukrů obsahuje pouze mléčný cukr laktózu

Složení

LAKTÓZA (z MLÉKA), rostlinné oleje (palmový**, řepkový, slunečnicový), hydrolyzovaná bílkovina MLÉČNÉ SYROVÁTKY, galaktooligosacharidy z LAKTÓZY (z MLÉKA), vápenaté soli kyseliny orthofosforečné, chlorid draselný, emulgátor – estery mono-a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou citrónovou, RYBÍ olej1, hydroxid draselný, hydroxid sodný, uhličitan vápenatý, L-phenylalanin, L-tyrosin, uhličitan hořečnatý, seleničitan sodný, kyselina L-askorbová (vitamín C), L-tryptofan, síran zinečnatý, L-histidin, síran železnatý, jodičnan draselný, nikotinamid, D-panthotenát vápenatý, mléčné kultury (L. fermentum hereditum®2 ), DL-alfa-tokoferyl acetát (vitamín E), síran měďnatý, riboflavin (vitamín B2), thiamin hydrochlorid (vitamín B1), retinyl acetát (vitamín A), pyridoxin hydrochlorid (vitamín B6), síran manganatý, L-methylfolát vápenatý3, D-biotin, fytomenadion (vitamín K), cholekalciferol (vitamín D), kyanokobalamin (vitamín B12). Vztahuje se k sušenému stavu. ALERGENY JSOU VYPSÁNY VELKÝMI PÍSMENY. Vztahuje se k sušenému stavu. Baleno v ochranné atmosféře.


Použití

  • Umyjte si ruce, vysterilizujte používané nádobí a převařte pitnou vodu určenou pro kojence.
  • Vodu nechte zchladnout na přibližně 40 °C a část potřebného množství (viz tabulka na obalu) nalijte do vysterilizované láhve. Dodržujte doporučenou teplotu – vyšší teplota ničí kultury mléčného kvašení (laktobacily).
  • Do lahve přidejte odpovídající množství prášku: odměrku lehce naplňte práškem a zarovnejte o hranu uvnitř boxu. Na dávkování vždy používejte přiloženou odměrku!
  • Láhev uzavřete a důkladně protřepejte. Přidejte zbytek vody a opět několikrát důkladně protřepejte.
  • Obnovené mléko zchlaďte na teplotu vhodnou k pití – to je asi 37 °C. Před podáváním ověřte teplotu mléčné směsi kápnutím na vnitřní stranu zápěstí a ihned podávejte.
  • Výživu připravujte čerstvou těsně před krmením. Zbytky znovu nepoužívejte.
  • Neohřívejte v mikrovlnné troubě, hrozí opaření dítěte.
  • Nikdy nepřidávejte do výživy více odměrek, než je stanoveno, ani cokoliv jiného.
  • Otevřený obal ihned po odebrání prášku dobře uzavřete, uchovávejte v suchu při pokojové teplotě a zamezte kolísání teplot. Obsah spotřebujte do 3 týdnů od otevření obalu.
  • Nevkládejte dovnitř vlhkou odměrku.

Dávkování

Tabulka uvádí pouze orientační množství mléčné výživy na den. Protože každé dítě má jiné potřeby, konzultujte dávkování se svým pediatrem. Kojenci potřebují cca 5 jídel denně – přidaný příkrm nahrazuje porci mléka.

Množství připravené výživy

Množství vody

Počet odměrek

170 ml

150 ml

5

200 ml

180 ml

6

235 ml

210 ml

7


Upozornění

Pokračovací mléčná kojenecká výživa v prášku. Potravina je vhodná pouze pro výživu kojenců od ukončeného 6. měsíce. Má být pouze součástí smíšené a vyvážené stravy, nemá se používat jako náhrada mateřského mléka během prvních 6 měsíců. Rozhodnutí o zahájení podávaní příkrmů, včetně výjimky z pravidla věku 6 měsíců, by mělo být přijímáno jen na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy a farmacie a v závislosti na individuálních potřebách kojence. Pro zdraví kojenců je důležité dodržovat návod na přípravu a doporučení uvedená na obale.

Důležité upozornění: Pro výživu kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou, mateřské mléko. Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let dítěte. Vždy mějte na paměti, že rozhodnutí přestat kojit může být nevratné.

Pro zuby vašeho dítěte

Stejně jako mateřské mléko, obsahuje i kojenecká výživa sacharidy. Častý nebo trvalý kontakt zubů s tekutinou obsahující sacharidy může způsobit vznik zubního kazu. Krmte proto své dítě plynule, nenechávejte jej pít z láhve zbytečně dlouho a naučte ho co nejdříve pít z hrnečku. Dohlédněte na hygienu prvních zoubků.

* Dle zákona pro veškerou kojeneckou výživu. ** Palmový olej z trvale udržitelného – certifikované nezávislými kontrolními orgány. Obsahuje DHA. Limosilactobacillus fermentum CECT5716. 3 Metafolin® je registrovaná ochranná známka společnosti Merck KGaA, Darmstadt, SRN.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.