Kosmetika

Nu Skin ageLOC LumiSpa čisticí gel pro normální až smíšenou pleť 100 ml

Čisticí gel pro normální až smíšenou pleť Nu Skin ageLOC LumiSpa jemně exfoliuje a šetrně odstraňuje nečistoty z pleti. Dokonale rozjasňuje a zklidňuje.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nu Skin ageLOC LumiSpa čisticí gel pro normální až smíšenou pleť 100 ml

50145184

Úvod

Čisticí gel pro normální až smíšenou pleť Nu Skin ageLOC LumiSpa jemně exfoliuje a šetrně odstraňuje nečistoty z pleti. Obsahuje výtažky z řas a rostlinných výtažků. Tyto složky dokonale hydratují a rozjasňují pokožku. Po použití bude vaše pleť hedvábně hebká na dotek, vláčná, zklidněná a svěží bez nežádoucí mastnoty. Gel nenarušuje přirozenou ochrannou vrstvu pleti, je ohleduplný k jejímu mikrobiomu a zabraňuje nepříjemným pocitům pnutí a diskomfortu. Perfektně připravuje obličej na následnou péči hydratačním krémem. Tento přípravek používejte v kombinaci se systémem ageLOC LumiSpa. Klinicky testován.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale čistí a exfoliuje
  • zanechává hebkou a rozjasněnou pokožku
  • nenarušuje ochrannou bariéru pleti

Použití

Navlhčete obličej teplou vodou a naneste čisticí gel. Navlhčete silikonovou hlavici a zapněte přístroj. Jemnými a širokými tahy přejíždějte po obličeji. Když budete zařízení používat špatným způsobem, zastaví se. Čištění se přerušuje každých 30 sekund. To proto, abyste se přesunuli na další část obličeje. Po 2 minutách se zařízení vypne. Poté opláchněte obličej vodou, šetrně ho osušte a naneste hydratační krém. Nejlepších výsledků dosáhnete při pravidelným používání 2x denně. Z hygienických důvodů měňte silikonovou hlavici každé 3 měsíce.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.