Kosmetika

Nu Skin ageLOC Galvanic Spa Facial Gels box 4x4 ml

Spa Facial Gels box Nu Skin ageLOC Galvanic zvyšuje pevnost a pružnost pleti. Sada obsahuje ampulky Pre-treat a Treat gelu bez galvanického přístroje.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nu Skin ageLOC Galvanic Spa Facial Gels box 4x4 ml

50145191

Úvod

Spa Facial Gels box Nu Skin ageLOC Galvanic zvyšuje pevnost a pružnost pleti a pomáhá intenzivně pečovat o vaši pokožku v pohodlí domova. Sada gelů v kombinaci s ageLOC Galvanic Spa vyhlazuje pokožku, redukuje nedokonalosti a navrací pleti svěžest a jas. Tyto produkty pomáhají oddálit známky stárnutí a eliminují jejich drobné projevy. Celý proces funguje na bázi záporného galvanického proudění. Přístroj vypuzuje záporně nabitý Pre-Treat Gel do epidermis, čímž zklidňuje pokožku a vyhlazuje jemné linky. Posléze kladně nabitý Treatment Gel pokožku zvláčňuje a hydratuje.

Hlavní vlastnosti:

  • regeneruje pokožku
  • redukuje jemné linky
  • zanechává zklidněnou a hydratovanou pleť

Složení

Pre-Treat Gel: Výtažky z měsíčku (výtažek z květů Calendula officinalis) a z mořské řasy (výtažek z Macrocystis pyrifera) zklidňují a ošetřují pleť. Treatment Gel: Arginin, extrakt z jasmínu a olej z květů Rosa damascena, výtažek ze zeleného čaje (Extrakt z listů Camellia sinensis) pomáhá bojovat proti negativním účinkům oxidačního stresu způsobeného volnými radikály. Dále obsahuje extrakt z Jania rubens, druhu řas pěstovaných v rámci zemědělství v řízeném prostředí (CEA) - redukuje jemné linky a zvláčňuje. 


Použití

Na čistou pokožku Pre-Treat Gel a rovnoměrně rozetřete na celý obličej a krk, vyhněte se očnímu okolí. Galvanickým přístrojem jemně masírujte pokožku několik minut, poté gel setřete. Nakonec aplikujte Treat Gel a celý postup s galvanickým přístrojem zopakujte. Nejlepších výsledků dosáhnete při používání 2x až 3x týdně. Sada obsahuje ampulky Pre-treat a Treat gelu bez galvanického přístroje.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.