Elektronika

Nu Skin ageLOC Systém Galvanic Body Trio

Systém Galvanic Body Trio Nu Skin ageLOC obsahuje přístroj Galvanic Body Spa + dva anti-ageing přípravky pro zpevnění a vyhlazení pokožky se sklony k celulitidě.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Nu Skin ageLOC Systém Galvanic Body Trio

50145195

Úvod

Systém Galvanic Body Trio Nu Skin ageLOC obsahuje přístroj Galvanic Body Spa + dva vylepšené anti-ageingové přípravky – Body Shaping Gel 150 ml a Dermatic Effects 150 ml – které pomáhají zpevnit a vyhladit pokožku se sklony k celulitidě, aby si uchovala mladistvý vzhled. Ošetření galvanickým prouděním podporuje vstřebávání aktivních látek*, pomáhá stimulovat pokožku, očistit ji a osvěžit, čímž redukuje její viditelné známky stárnutí. Nový ageLOC Galvanic Body Spa má nyní novou ergonomii, díky které se lépe přizpůsobí konturám vašeho těla.

Hlavní vlastnosti

  • vyhlazuje povrch pokožky
  • zvyšuje její pevnost a pružnost
  • pomáhá uchovat svěží a mladistvý vzhled

Složení

  • Body Shaping Gel díky výtažku z Laminaria digitata podporuje pevnost a hladší vzhled pokožky.
  • Dermatic Effects s kyselinou hyaluronovou hydratuje a zjemňuje pokožku. Obsažené rostlinné lipidy z Hibiscus abelmoschus působí proti volným radikálům, výtažek z medu s přírodní alfa-hydroxykyselinou vyhlazuje pokožku, a špičková optická technologie okamžitě rozptyluje světlo. To vede k hladšímu vzhledu pokožky a zlepšení celkového dojmu z jejího povrchu.

Použití

Pro dosažení optimálních výsledků aplikujte ageLOC Galvanic Body Spa spolu s ageLOC Body Shaping Gel jednou denně až třikrát týdně na pokožku stehen, paží, hýždí či bříška. Předtím, než začnete s galvanickým ošetřením, přečtěte si důkladně uživatelskou příručku. Zvýšeného účinku dosáhnete díky Dermatic Effects. Používejte jej na problematické partie každé ráno a večer.


Upozornění

Zařízení ageLOC Galvanic Body Spa je určeno pouze na nepoškozenou pokožku. Nepoužívejte na podrážděnou pokožku. Před použitím zařízení ageLOC® Galvanic Body Spa se poraďte se svým lékařem, pokud jste těhotná, používáte kardiostimulátor nebo podobný přístroj, máte epilepsii či kovový implantát nebo trpíte nějakou nemocí.

* Laboratorní výzkumy ukazují, že ošetření galvanickým prouděním může podpořit přísun anti-ageingových složek až na 24 hodin.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.