Veterinární přípravky

MycoMedica Coriolus pro kočky a psy 90 kapslí

Značka: MYCOMEDICA
5.0

MycoMedica Coriolus pro kočky a psy obsahuje extrakt z outkovky, která má vitalizující účinky. Obsahuje řadu specifických betaglukanů, které pomáhají harmonizovat organismus.

689

Cena za 1 kus: 7,66 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MycoMedica Coriolus pro kočky a psy 90 kapslí

50144619

Úvod

MycoMedica Coriolus pro kočky a psy obsahuje čistý extrakt z houby outkovky, která pro své vitalizující účinky na tělo i mysl bývala ceněná již na čínském císařském dvoře. Obsahuje řadu specifických betaglukanů, které pomáhají harmonizovat organismus. Coriolus je vitální houba, která se v praxi používá u akutních stavů i k podpoře organismu při léčbě řady onemocnění či například ke zlepšení snášenlivosti chemoterapie a radioterapie. MycoMedica Coriolus se pěstuje v optimálních podmínkách na opadavých stromech v čisté přírodě Čínské vrchoviny. Díky zpracování metodou horkovodní extrakce, vzniká vysoce kvalitní extrakt s ideálním poměrem aktivních látek – obsahuje 40 % polysacharidů.

Bioaktivní složky v coriolu

  • polysacharidy (beta glukany)
  • krestin
  • polysacharidopeptid PSP
  • aminokyseliny a bílkoviny
  • fenolové sloučeniny
  • mastné kyseliny (olejová, linolová, linolenová, palmitová, steraová)
  • minerály, vitamíny

Testování a certifikáty

Vzhledem k tomu, že houby obecně mají schopnost nasávat do sebe veškeré látky z prostředí, ve kterém rostou, je velmi důležité houbovou surovinu řádně testovat, aby byla zaručena její čistota. MycoMedica nechává každou šarži testovat v německé nezávislé laboratoři, a to na více než 500 druhů známých škodlivin (patogenů) jako jsou těžké kovy, pesticidy, člověku nebezpečné mikroorganismy, obsah polycyklických aromatických uhlovodíků (PAHs) a na radioaktivitu.


Složení

Složení v 1 kapsli: Coriolus (outkovka pestrá, Coriolus versicolor) 100% čistý extrakt 500 mg. Neobsahuje lepek, konzervační látky, barviva ani cukr. Vhodné pro vegany.


Použití

Dávkování pro kočky a psy: Váha zvířete – dávka: < 10 kg – 1 kapsle/den, 10 až 20 kg – 2 kapsle/den, 20 až 30 kg – 3 kapsle/den, > 30 kg – 4 kapsle/den. Kapsle je možné otevřít a vysypat obsah do krmiva. Doporučujeme podávat vždy 5 dní v týdnu a 2 dny vynechat.


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.