Doplněk stravy

MycoMedica MycoMeno 90 kapslí

Značka: MYCOMEDICA

MycoMedica MycoMeno vychází z receptu tradiční čínské medicíny Ling Dong Jue Jing San a je určen ženám, které trápí problémy spojené s menopauzou.

589

Cena za 1 kus: 6,54 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MycoMedica MycoMeno 90 kapslí

50144637

Úvod

Doplněk stravy MycoMedica MycoMeno vychází z receptu tradiční čínské medicíny Ling Dong Jue Jing San a je určený ženám, které trápí problémy spojené s menopauzou, mezi něž patří návaly horka, pocení, podrážděnost a nervozita. Obsahuje směs výtažků z vitálních hub reishi a cordycepsu, bylinek, mateří kašičky a včelího pylu. Obsažené látky přispívají k hormonální rovnováze a komfortu v menopauze (muira puama, červený jetel, ploštičník hroznatý, včelí mateří kašička) a pomáhají udržet pozitivní náladu (meduňka).

Hlavní vlastnosti

  • podporuje hormonální rovnováhu (včelí mateří kašička, muira puama, meduňka)
  • přispívá ke komfortu v menopauze (červený jetel, ploštičník, muira puama, mateří kašička a včelí pyl)
  • podporuje přirozenou obranyschopnost – imunitní systém (reishi včelí mateří kašička)
  • podporuje normální hladinu cholesterolu v krvi (reishi, zelený čaj)
  • podporuje normální stav kostí (červený jetel, ploštičník)
  • přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému (reishi, zelený čaj, červený jetel, meduňka, včelí pyl)
  • podporuje normální funkci lymfatického systému (ploštičník)
  • podporuje vitalitu (včelí pyl), přispívá k osvěžení těla, působí jako tonikum (andělika, muira puama)
  • pomáhá udržet pozitivní náladu (meduňka)
  • podporuje kognitivní a duševní zdraví (zelený čaj, meduňka)
  • obsažené látky působí jako antioxidanty a pomáhají chránit buňky před působením oxidačního stresu (ploštičník, včelí pyl, meduňka, andělika, zelený čaj, muira puama)

Testování a certifikáty

Vzhledem k tomu, že houby obecně mají schopnost nasávat do sebe veškeré látky z prostředí, ve kterém rostou, je velmi důležité houbovou surovinu řádně testovat, aby byla zaručena její čistota. MycoMedica nechává každou šarži testovat v německé nezávislé laboratoři, a to na více než 500 druhů známých škodlivin (patogenů) jako jsou těžké kovy, pesticidy, člověku nebezpečné mikroorganismy, obsah polycyklických aromatických uhlovodíků (PAHs) a na radioaktivitu.


Dávkování

Užívejte 1x denně 1 kapsli, zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Většinou postačí 1 kapsle na den, nicméně některé ženy potřebují vyšší dávku. Doporučujeme 3 týdny zkusit jen jednu kapsli denně. Pokud efekt nebude dostatečný, zvyšte dávku na 2 kapsle denně.


Složení

Složení v 1 rostlinné kapsli: reishi (lesklokorka lesklá, Ganoderma lucidum) 30% extrakt – 60 mg, cordyceps CS-4 (housenice čínská, Cordyceps sinensis) 30% extrakt – 50 mg, červený jetel (Trifolium pratense) extrakt z květu 40 % izoflavonoidů – 50 mg, včelí pyl – 60 mg, meduňka lékařská (Melissa officinalis) extrakt z listu 10:1 – 50 mg, andělika čínská (Angelica sinensis) extrakt z kořene 1 % ligustilidů – 50 mg, Muira puama, extrakt ze dřeva 4:1 – 40 mg, zelený čaj (Camellia sinensis) extrakt z listů 50 % polyfenolů – 30 mg, mateří kašička – 20 mg, ploštičník hroznatý (Cimicifuga racemosa) extrakt z kořene 4:1 – 5 mg. Neobsahuje lepek, konzervační látky, barviva ani cukr. Vhodné pro vegany.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti a mladistvé do 18 let, těhotné a kojící ženy. Osoby alergické na včelí bodnutí či včelí produkty by se měly poradit o užívání tohoto přípravku se svým lékařem. Při jakémkoliv podezření na jaterní onemocnění je nutné přerušit jeho konzumaci a vyhledat lékaře. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.