Doplněk stravy

MycoMedica MycoGastro 90 g

Značka: MYCOMEDICA

MycoMedica MycoGastro vychází z receptu tradiční čínské medicíny Hou Tou He Zhong San a je kombinací vitální houby hericia a bylinných extraktů pro podporu dobrého trávení.

489

Cena za 100 g: 543,33 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MycoMedica MycoGastro 90 g

50144651

Úvod

MycoMedica MycoGastro vychází z receptu tradiční čínské medicíny Hou Tou He Zhong San a je kombinací vitální houby hericia (korálovce) a bylinných extraktů pro podporu dobrého trávení*. Obsahuje lékořici, výtažek z Aloe vera, sladkovodní řasu chlorellu a čekankovou vlákninu inulin. Aloe a chlorella podporují normální trávení, lékořice uralská podporuje normální metabolismus.

Hlavní vlastnosti

  • podporuje normální funkce střevního traktu (aloe)
  • podporuje normální trávenífunkce jater (chlorella)
  • podporuje přirozenou obranyschopnost – imunitní systém (chlorella, aloe)
  • přispívá k pročištění organismu (chlorella, aloe)
  • pomáhá udržet normální hladinu cukru v krvi (aloe)
  • podporuje tonus a vitalitu (chlorella)

Testování a certifikáty

Vzhledem k tomu, že houby obecně mají schopnost nasávat do sebe veškeré látky z prostředí, ve kterém rostou, je velmi důležité houbovou surovinu řádně testovat, aby byla zaručena její čistota. MycoMedica nechává každou šarži testovat v německé nezávislé laboratoři, a to na více než 500 druhů známých škodlivin (patogenů) jako jsou těžké kovy, pesticidy, člověku nebezpečné mikroorganismy, obsah polycyklických aromatických uhlovodíků (PAHs) a na radioaktivitu.


Dávkování

Doporučená dávka je 1 lžička prášku denně (děti 3-15 let ½ lžičky denně). Odměřte prášek přiloženou lžičkou a rozmíchejte ve 2 dcl vlahé vody. Užívejte na lačno půl hodiny před jídlem. Při užívání vitálních hub doporučujeme zvýšit příjem vitamínu C, který podporuje vstřebatelnost aktivních látek. MycoMedica nabízí doplněk stravy Acerola, který obsahuje vitamin C z přírodního zdroje.


Složení

Složení v 1 dávce: Hericium, korálovec ježatý, Hericium erinaceus, prášek z plodnice – 2 000 mg; Gan Cao, lékořice, Glycyrrhiza uralensis, extrakt z kořene 5:1 – 200 mg; BIO chlorella, Chlorella pyrenoidosa, prášek z řasy – 350 mg; Aloe Vera, Aloe pravá, extrakt z listů 200:1 – 100 mg; inulín, čekanková vláknina – 350 mg. 1 dávka obsahuje 3 g houbového extraktu. Neobsahuje lepek, konzervační látky, barviva ani cukr. Vhodné pro vegany.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.