Doplněk stravy

MycoMedica MycoSleep 90 g

Značka: MYCOMEDICA

Přípravek MycoMedica MycoSleep vychází z receptu Ling Shui Mian San. Obsahuje vitální houbu reishi a výtažky z jujuby a lékořice.

589

Cena za 100 g: 654,44 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MycoMedica MycoSleep 90 g

50144653

Úvod

Tradiční čínská medicína využívá receptur, které pomáhají harmonizovat organismus, a které při výrobě svých přípravků respektuje i značka MycoMedica. MycoSleep je doplněk stravy vycházející z receptu Ling Shui Mian San a tvoří jej kombinace vitální houby reishi ve formě jemně mletého prášku a bylinných extraktů z jujuby a lékořice. Reishi podporuje přirozenou obranyschopnost – imunitní systém organismu. Lékořice uralská podporuje normální metabolismus. Rozdíl mezi přípravky MycoSleep a MycoStress je ten, že MycoSleep působí podle tradiční čínské medicíny na XIN (prvek ohně a sídlo duše Shen) a MycoStress na GAN (prvek dřevo, sídlo duše Hun).

Testování a certifikáty

Vzhledem k tomu, že houby obecně mají schopnost nasávat do sebe veškeré látky z prostředí, ve kterém rostou, je velmi důležité houbovou surovinu řádně testovat, aby byla zaručena její čistota. MycoMedica nechává každou šarži testovat v německé nezávislé laboratoři, a to na více než 500 druhů známých škodlivin (patogenů) jako jsou těžké kovy, pesticidy, člověku nebezpečné mikroorganismy, obsah polycyklických aromatických uhlovodíků (PAHs) a na radioaktivitu.


Dávkování

Doporučená dávka je 1 lžička prášku denně (děti 3-15 let ½ lžičky denně). Odměřte prášek přiloženou lžičkou a rozmíchejte ve 2 dcl vlahé vody. Užívejte na lačno, přibližně 1 hodinu před spánkem. 1 dávka obsahuje 3 g houbového extraktu.


Složení

Složení v 1 dávce: Reishi (lesklokorka lesklá, Ganoderma lucidum) prášek z plodnice – 2 000 mg; Gan Cao (lékořice, Glycyrrhiza uralensis) extrakt z kořene 5:1 – 200 mg; Suan Zao Ren (jujuba, Ziziphus jujuba) extrakt ze semen 5:1 – 800 mg. Neobsahuje lepek, konzervační látky, barviva ani cukr. Vhodné pro vegany.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.