Elektronika

Nu Skin ageLOC Systém Boost

Systém Boost Nu Skin ageLOC zvýrazní vaši krásu a pomůže udržet svěží a mladistvý vzhled! Viditelně vyhlazuje a zpevňuje povrch pokožky a zanechává hebkou, rozjasněnou tvář.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

5 599
Ušetříte 20%

Původní cena:  6 999 Kč  ·  sleva 1 400 Kč

Nejnižší cena před slevou: 6999 Kč

Doprava zdarma

O produktu: Nu Skin ageLOC Systém Boost

50145179

Úvod

Systém Boost Nu Skin ageLOC je neinvazivní přístroj, který zvýrazní vaši krásu a pomůže udržet svěží a mladistvý vzhled! Spojuje technologii variabilního pulzního mikroproudu ageLOC Boost s aktivními složkami přípravku Activating Serum. Tato kombinace viditelně vyhlazuje a zpevňuje povrch pokožky a zanechává hedvábně hebkou tvář. Při pravidelném používání bude vaše pokožka viditelně zářivější, plnější a pružnější. V setu naleznete sérum o objemu 40 ml a pulzující přístroj. Stačí 2 minuty denně a první výsledky uvidíte už za 7 dní! Vhodné pro všechny typy pleti.

Hlavní vlastnosti

  • sjednocuje tón pleti a viditelně rozjasňuje
  • zpevňuje a zvyšuje pružnost pleti
  • udržuje mladistvý a svěží vzhled

Složení

Sada obsahuje: zařízení ageLOC Boost včetně magnetické nabíječky, ageLOC Boost Activating Serum, stručnou příručku k ageLOC Boost.


Použití

Používejte na vyčištěnou pokožku obličeje 1x denně: Zapněte zařízení tak, že prstem přejedete po celé délce dotykové plochy směrem nahoru. Na vodivý povrch zařízení naneste ageLOC Boost Activating Serum. Rovnoměrně sérum rozetřete po polovině obličeje. Začněte aplikaci tak, že prstem přejedete po celé délce dotykové plochy směrem nahoru. Přejíždějte vodivým povrchem po obličeji klouzavým pohybem nahoru a ven. Totéž opakujte na druhé straně tváře. Zařízení se automaticky vypne. Vmasírujte zbývající Activating Serum do pokožky, a poté pokračujte svou obvyklou denní péčí o pleť.


Upozornění

Před použitím se poraďte s lékařem, pokud jste těhotná, používáte kardiostimulátor nebo podobný přístroj, máte epilepsii, nosíte kovová rovnátka, máte kovový implantát nebo trpíte nějakou nemocí. Produkt používejte pouze tak, jak je to popsáno v uživatelské příručce pro ageLOC Boost.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.