Kosmetika

Olival Professional Microexfoliant 42 ml

Značka: OLIVAL
Produktová řada: Olival Professional

Professional Microexfoliant od značky Olival představuje spojení mechanického a chemického peelingu v jednom produktu. Čistí pokožku do hloubky a zanechává ji hedvábně hebkou.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Olival Professional Microexfoliant 42 ml

50147675

Úvod

Professional Microexfoliant od značky Olival představuje spojení mechanického a chemického peelingu v jednom produktu. Obsahuje kyselinu salicylovou, ricinové kapsle, biotin a alantoin. Čistí pokožku do hloubky a zanechává ji hedvábně hebkou a hydratovanou bez známek podráždění. Dokonale exfoliuje, odstraňuje zrohovatělou vrstvu pokožky, redukuje nedokonalosti, ucpané póry a skvrny po nedokonalostech. Ideální na všechny typy pleti.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale exfoliuje
  • vyrovnává povrch pleti, redukuje pupínky
  • zanechává hedvábně hebkou pokožku

Použití

Naneste malé množství prášku (½ čajové lžičky) na vlhké dlaně. Jemným třením vytvoříte pastu, tu naneste na obličej. Jemnými, krouživými pohyby vmasírujte a po 2 až 3 minutách opláchněte vlažnou vodou. Používejte maximálně 3x týdně jako součást večerní rutiny.


Upozornění

Zabraňte vdechnutí prášku. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti nebo alergie na kyselinu salicylovou, společně s jinými kyselinami nebo na podrážděnou pokožku či výrazně citlivější pleť. Přes den používejte krém s SPF faktorem.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.