Kosmetika

Olival Sun Olej na opalování SPF50 200 ml

Značka: OLIVAL
Produktová řada: Olival Sun Care
5.0

Sun Olej na opalování SPF50 od značky Olival poskytuje vysokou ochranu před UV zářením. Dopřejte si přirozený bronzový nádech bez podráždění a ztráty hydratace.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Olival Sun Olej na opalování SPF50 200 ml

50147685

Úvod

Sun Olej na opalování SPF50 od značky Olival poskytuje vysokou ochranu před UV zářením. Dopřejte si přirozený bronzový nádech bez podráždění a ztráty hydratace. Přípravek obsahuje olivový olej a kakaové máslo. Tyto složky dokonale hydratují, vyživují a podporují rovnoměrné opálení pokožky. Olej se snadno nanáší, rychle se vstřebává a nezanechává po sobě mastný film. Zanechává hedvábně hebkou a provoněnou pokožku. Voděodolné složení.

Hlavní vlastnosti:

  • poskytuje vysokou ochranu před UV zářením
  • dokonale hydratuje a vyživuje
  • podporuje přirozený bronzový odstín

Použití

Používejte na vlhkou pokožku. Před pobytem na slunci aplikujte na pokožku dostatečnou vrstvu přípravku a rovnoměrně rozetřete. Nedostatečné množství výrazně snižuje úroveň ochrany. Nanášejte opakovaně, zvláště po koupání a osušení ručníkem nebo při nadměrném pocení. Doba ochrany se opakovanou aplikací neprodlužuje.


Upozornění

Nezůstávejte příliš dlouho na slunci. Žádný přípravek neposkytuje 100% ochranu. Nadměrná expozice sluncem představuje vážné zdravotní riziko.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.