Elektronika

Concept KIDO KD4010 Digitální video chůvička s kamerou

Značka: CONCEPT
Produktová řada: KIDO

Digitální chůvička Concept KD4010 s kamerou, obousměrnou komunikací, propojením s aplikací nebo rodičovskou jednotko vám pomůže mít dokonalý přehled o vašem miminku kdykoli a kdekoli.

4 499
Doprava zdarma

O produktu: Concept KIDO KD4010 Digitální video chůvička s kamerou

50147998

Úvod

* Pravidla akce naleznete v záložce Příbalový leták.

Mějte dohled nad vaším miminkem, i když u něj zrovna nejste. Dětská chůvička s kamerou SMART Concept KD4010 KIDO poskytuje kvalitní přenos zvuku i obrazu, takže budete se svým dítětem v neustálém kontaktu. Chůvička využívá zabezpečený systém připojení, takže máte jistotu dokonalého soukromí bez možnosti cizího odposlechu. Navíc nabízí možnost obousměrné komunikace, kdy můžete na svého potomka promluvit a uklidnit ho svým hlasem i na dálku. Velkou předností dětské chůvičky KD4010 KIDO je její nezávislost na elektrické zásuvce díky USB nabíjení. Můžete ji tedy připojit k powerbance a plně využívat kdekoliv na cestách nebo ve venkovních prostorech. Rodičovská jednotka lze díky integrované Li-Ion baterii používat bezkabelově pro komfortní obsluhu a volnost pohybu. 

Mobilní aplikace s neomezeným dosahem

Dětskou chůvičku SMART KD4010 KIDO můžete pomocí aplikace Concept Home propojit s vaším mobilním telefonem nebo tabletem a využívat ho stejným způsobem, jako rodičovskou jednotku. Mobilní aplikace vás upozorní pokaždé, pokud kamera zaznamená nějaký pohyb nebo zvuk u vašeho dítěte. Není tedy potřeba sledovat obrazovku vašeho telefonu nebo mít aplikaci stále zapnutou. Oproti rodičovské základně, která nabízí dosah až 300 m, má mobilní aplikace jednu výhodu: neomezený dosah. K jedné kameře se navíc může připojit až 5 uživatelů, což nabízí více možností a větší komfort pro celou rodinu. Rodičovská jednotka je vybavena úspornou Li-Ion baterií s mimořádnou výdrží až 10 dní při aktivaci 30x za den. Aktivací se rozumí okamžik, kdy kamera zaznamená zvuk nebo pohyb a aktivuje monitor chůvičky. Pokud není monitor aktivován, zůstává v úsporném režimu spánku.

Concept KD4000 Digitální video chůvička s kamerou4

Otočná kamera s nočním viděním a 3Mpx rozlišením

Součástí chůvičky je plně otočná kamera s 3Mpx rozlišením. Nabízí široký úhel záběru a možnost digitálního přiblížení obrazu. Díky nočnímu vidění s dosahem 10 m máte jistotu čistého obrazu ve dne i v noci, takže se nemusíte bát, že byste ve tmě ztratili vizuální kontrolu nad dítětem. Zabudované senzory navíc monitorují aktuální teplotu a vlhkost vzduchu v místnosti, a tím zajišťují vašemu dítěti ideální podmínky pro spánek i na hraní. Pokud se hodnoty vychýlí, chůvička vás o tom upozorní.

Uspávací režim a uklidňující noční světlo

Jistě také oceníte uspávací režim s nabídkou dětských ukolébavek, které můžete využít během uspávání nebo je vašemu dítěti pustit na dálku, pokud se v noci vzbudí. A pro ještě větší pocit bezpečí umožňuje chůvička nastavení uklidňujícího nočního světla, aby se dítě ve tmě nebálo. Vybírat můžete ze široké škály barev a zafixovat jednu oblíbenou nebo nastavit plynulé prolínání jednotlivých odstínů.

Concept KD4000 Digitální video chůvička s kamerou23

Hlavní vlastnosti:

  • dosah až 300 m s rodičovskou jednotkou
  • neomezený dosah s aplikací Concept Home
  • regulace hlasitosti
  • eco režim (standby sleeping mode)
  • detekce pohybu/zvuku
  • obousměrná komunikace
  • monitorování teploty (10-30 °C)
  • monitorování vlhkosti (40-60 RH)
  • režim nočního vidění (dosah 10 m)
  • uklidňující noční LED světlo
  • ukolébavky
  • připomínka krmení
  • zoom

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.