Elektronika

Concept RoboCross Laser 2v1 VR3115 robotický vysavač s mopem 2v1

Značka: CONCEPT

Robotický vysavač Concept ROboCross VR3115 je vybaven vyspělou laserovou navigací pro přesné plánování úklidu a funkcí mopování.

7 999
Doprava zdarma

O produktu: Concept RoboCross Laser 2v1 VR3115 robotický vysavač s mopem 2v1

50148005

Úvod

* Pravidla akce naleznete v záložce Příbalový leták.

Vysávat a vytírat domácnost je nutné, ale málokdo z toho má radost. Nechte si pomoci od špičkového robota a užívejte si ušetřeného času a bezchybně čistých podlah. Robotický vysavač s mopem Concept VR3115 je vybavený vyspělou laserovou navigací pro přesné plánování úklidu, takže se s maximální přesností orientuje v prostoru, nepřejíždí opakovaně již uklizená místa, a tím zkracuje dobu úklidu. Perfektně si poradí se všemi podlahovými krytinami i s členitými prostory. Díky velkým kolům a silnému motoru překoná dveřní prahy a jiné překážky do výše až 1,8 cm. Po dokončení úklidu se automaticky vrátí do nabíjecí stanice

Přizpůsobí se vaší domácnosti

Robotický vysavač VR3115 je vybaven třemi hlavními kartáči (CARPET, HARDFLOOR a PET) a dvěma bočními kartáčky. Hlavní kartáče lze měnit v závislosti na vysávaném povrchu, boční kartáčky rozšiřují záběr vysávání a dokonale uklidí okolo stěn, nábytku, v rozích místnosti a v dalších těžko přístupných místech. Robot je vybaven dvěma zásobníky, díky kterým si lehce poradí se suchým i mokrým úklidem. První zásobník s kapacitou 600 ml slouží pro klasický úklid na sucho. Nasadíte-li mopovací modul s elektronicky řízeným vytíráním, můžete vysávat a vytírat najednou. Docílíte tak dvou úklidů v rekordním čase. Zásobník na vytírání je osazen textilií z mikrovlákna, která na sebe váže nečistoty a během úklidu podlahu také vyleští. Textilii lze lehce sundat a vyprat v pračce.

Concept RoboCross Laser 2v1 VR3115 robotický vysavač s mopem 2v13

Vyčistí a provoní každý kousek vaší domácnosti

Vysavač VR3115 je vybaven chytře vymyšlenou přihrádkou na umístění aroma tablety. Ta během vysávání eliminuje nepříjemné pachy z usazeného prachu, místnost příjemně provoní a vám dodá pocit větší čistoty. Chcete se doma cítit opravdu bezpečně? Jednoduše přidejte do zásobníku na vodu vhodný desinfekční prostředek a vypusťte robota vytírat. Vaše podlahy budou dokonale čisté a desinfikované.

Pracuje až 180 minut

Vysavač je napájen velmi kvalitní vysokokapacitní 3200 mAh Li-Ion baterií LG BYD, díky které zvládne na jedno nabití uklízet až 180 minut. Baterie vyniká dlouhou životností, vysokým výkonem, bezpečností a stabilním cyklem.

Concept RoboCross Laser 2v1 VR3115 robotický vysavač s mopem 2v15

Jednoduché ovládání pomocí mobilní aplikace nebo dálkovým ovladačem

Robota je možné ovládat přes aplikaci Concept Home, která je v češtině a zdarma dostupná pro iOS a Android. Pomocí aplikace můžete naplánovat úklid kdykoliv a odkudkoliv a zároveň v reálném čase sledovat, kolik toho uklidil a kde se zrovna nachází. I když nebudete zrovna doma, úklid domácnosti budete mít neustále pod kontrolou. V aplikaci můžete nastavit také jazyk, ve kterém na vás bude robot mluvit, včetně češtiny. Přes domácího asistenta Alexu nebo Google Home můžete vysavač ovládat i hlasem. A pokud nejste fanoušci moderních technologií nebo nemáte chytrý telefon, můžete ho plně ovládat také pomocí dálkového ovladače.

Vhodný i pro alergiky díky kvalitní filtraci s HEPA filtrem 13

Robotický vysavač VR3115 je ideální pro alergiky. Disponuje totiž pokročilým filtračním systémem TripleAirClean. Jedná se o třístupňovou filtraci s HEPA filtrem 13, který dokáže ze vzduchu odstranit až 99,9 % částic, včetně bakterií a virů. Váš domov tak bude perfektně čistý a bez zbytečných škodlivin.

Concept RoboCross Laser 2v1 VR3115 robotický vysavač s mopem 2v14

Hlavní vlastnosti:

  • navigační technologie LaserTec 2.0
  • BLDC motor
  • sací síla 3300 Pa (3 úrovně)
  • baterie Li-Ion LG BYD 3200 mAh – až 180 minut práce
  • aplikace Concept Home v češtině
  • ROOMPLAN 3.0 – automatické rozdělení místností, plánování úklidu
  • automatické pokračování v úklidu po nabití
  • úklid patrových domácností (až 5 pater)
  • 3 režimy úklidu (kompletní, zónový, lokální)
  • 3 funkce (TURBO, DOUBLE, tichý režim)
  • elektronicky řízené vytírání
  • prachový zásobník s přihrádkou na aroma tabletu
  • kapacita prachového zásobníku: 600 ml
  • kapacita mopovacího modulu: 100 ml
  • třístupňová filtrace s HEPA filtrem 13
  • plánování úklidu
  • doba nabíjení 3 - 4 hodiny
  • hlučnost: 60 – 70 dB
  • příslušenství: nabíjecí stanice, CARPET hlavní kartáč, HARDFLOOR hlavní kartáč, PET hlavní kartáč, 2x HEPA filtr 13 + pěnový filtr, dálkové ovládání s displejem, čisticí kartáček, 4x boční kartáč, 1x textilie na vytírání + 1x náhradní

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.