Drogerie

Persil Prací prášek Deep Freshness by Silan box 6 kg 100 dávek

Značka: PERSIL
5.0

Prací prášek Persil Deep Freshness by Silan box dokonale odstraňuje odolné skvrny, neutralizuje nepříjemné pachy a zanechává zářivě čisté a svěží prádlo.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Persil Prací prášek Deep Freshness by Silan box 6 kg 100 dávek

50148009

Úvod

Prací prášek Persil Deep Freshness by Silan box dokonale odstraňuje odolné skvrny, neutralizuje nepříjemné pachy a zanechává zářivě čisté a svěží prádlo. Dále také chrání pračku před zanesením a prodlužuje její životnost. Tento prostředek je šetrný k pokožce i k životnímu prostředí. Svým složením podporuje udržitelnou domácnost. Obsahuje 92 % biologicky rozložitelných složek*. Funguje i při nízkých teplotách od 20 °C

Hlavní vlastnosti:

  • odstraňuje odolné skvrny
  • šetrný k pokožce
  • svěží vůně Silanu
  • 92 % biologicky odbouratelných složek
  • funguje i při nízkých teplotách

*Vztahuje se na organické složky podle OECD 301/302.


Složení

5-15 % aniontové povrchově aktivní látky, <5 % neiontové povrchově aktivní látky, zeolity, fosfonáty, polykarboxyláty, mýdlo, enzymy, optické zjasňovače, parfémy.


Použití

Barevné a bílé prádlo perte odděleně. Postupujte podle dávkování na obalu. Jedno balení vystačí na cca 100 dávek. Nepoužívejte na hedvábné a vlněné textilie.


Upozornění

Způsobuje vážné podráždění očí. Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. Uchovávejte mimo dosah dětí. Používejte ochranné brýle. PŘI ZASAŽENÍ OČÍ: Několik minut opatrně vyplachujte vodou. Vyjměte kontaktní čočky, jsou-li nasazeny a pokud je lze vyjmout snadno. Pokračujte ve vyplachování. Přetrvává-li podráždění očí: Vyhledejte lékařskou pomoc.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.