Zdravotnické prostředky

WOOM 5000 ppm fluorid zubní pasta 50 ml

Značka: WOOM

Zubní pasta s vysokým obsahem fluoridu WOOM 5000 ppm je určená pro osoby s rizikem vzniku zubního kazu. Pomáhá remineralizovat sklovinu a chrání tak před zubním kazem.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

225
Ušetříte 10%

Původní cena:  249 Kč  ·  sleva 24 Kč

Nejnižší cena před slevou: 249 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: WOOM 5000 ppm fluorid zubní pasta 50 ml

50147876

Úvod

Pro osoby s vysokým rizikem vzniku zubního kazu je určená fluoridová Zubní pasta WOOM 5000 ppm. Vysoké množství fluoridu pomáhá remineralizovat sklovinu, která je tak odolnější vůči působení kyselin, a tak chrání před zubním kazem. Pasta je doplněná o antibakteriální složky a aktivní látky, které předchází tvorbě zubního kamene.

Hlavní vlastnosti

  • vysoké množství fluoridu 5 000 ppm
  • intenzivní ochrana před zubním kazem
  • posiluje zubní sklovinu

Složení

Aqua, Sorbitol, Hydrated Silica, Tetrapotassium Pyrophosphate, Peg-8, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Sodium Fluoride, Aroma, Ci 77891, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Sodium Saccharin, Sodium Benzoate, Zinc Citrate, Cetylpyridinium Chloride, Limonene.


Použití

Vyčistěte si zuby po každém jídle, doporučujeme alespoň 2x denně. K čištění použijte asi 2 cm pasty (odpovídá 3 mg až 5 mg fluoridu). Zuby čistěte vertikálně, od dásně po okraj zubu. Doporučená doba čištění je přibližně 3 minuty, zbytek pasty a pěny vyplivněte. Nepolykejte.


Upozornění

Zubní pasta je určena pouze pro dospělé. Pokud jste těhotná nebo kojíte, poraďte se se svým lékařem, zubním lékařem nebo lékárníkem dříve, než začnete tento přípravek užívat. Nepoužívejte fluoridové zubní pasty, pokud jste alergičtí na kteroukoli látku uvedenou ve složení této zubní pasty. Fluorid sodný může být při požití v nadměrném množství toxický. Proto nepolykejte zubní pastu s fluoridem. V případě náhodného polknutí velkého množství zubní pasty vyhledejte lékaře. Při používání této zubní pasty omezte příjem fluoridu z jiných zdrojů (fluoridovaná voda nebo sůl). Pokud si dáte jídlo a pití bezprostředně po čištění zubů, může to snížit remineralizaci zubů. Uchovávejte mimo dohled a dosah dětí.

ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK třídy I.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.