Ostatní příkrmy

Hami Mléčná kaše na dobré ráno se 7 obilninami, banánem a jahodami 210 g

Značka: HAMI

Hami Mléčná kaše na dobré ráno pro kojence a malé děti od ukončeného 8. měsíce skvěle chutná a dobře se rozpouští. Vydatná a chutná snídaně pro každého malého jedlíka.

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Hami Mléčná kaše na dobré ráno se 7 obilninami, banánem a jahodami 210 g

50147955

Úvod

Zasyťte svého malého strávníka, aby měl po celé dopoledne v bříšku pohodičku. Vyzkoušejte Hami mléčnou kaši se 7 obilninami pro kojence a malé děti od ukončeného 8. měsíce. Hami Mléčná kaše na dobré ráno obsahuje mléko přizpůsobené pro malá bříška a kvalitní a přísně kontrolované obilniny. Skvěle chutná a dobře se rozpouští. Navíc je bez palmového tuku a přidaného cukru*. 

Hlavní vlastnosti:

  • mléčná kaše s obilninami a ovocem
  • pro děti od ukončeného 8. měsíce
  • bez přidaného cukru*
  • přirozený zdroj energie
  • vhodná jako sytá snídaně

Složení

Obilné mouky 40,8 % (celozrnná pšeničná mouka 35,9 %, celozrnná špaldová mouka 0,8 %, pohanková mouka 0,8 %, rýžová mouka 0,8 %, jáhlová mouka 0,8 %, celozrnná žitná mouka 0,8 %, celozrnná ovesná mouka 0,8 %), sušené odtučněné mléko 25,3 %, demineralizovaná syrovátka (z mléka), rostlinné oleje (slunečnicový, řepkový, slunečnicový s vysokým obsahem kyseliny olejové, kokosový), banánové vločky 2 %, jablečný prášek 1,5 %, jahodové vločky (sušené jahody, rýžová mouka) 1,5 %, minerální látky (uhličitan vápenatý, difosforečnan železitý, jodid draselný), přírodní aroma, vitamíny (kyselina L-askorbová - vit. C, DL-α-tokoferylacetát - vit. E, retinylacetát - vit. A, cholekalciferol - vit. D, D-biotin, thiamin mononitrát - vit. B1, pyridoxin hydrochlorid - vit. B6).Složení se vztahuje k sušenému stavu potraviny.


Použití

Jedna porce kaše denně jako součást pestré a vyvážené stravy děťátka.


Upozornění

Potravina pro obilnou výživu. Obilný příkrm v prášku určený pro kojence a malé děti od ukončeného 8. měsíce. Potravina má být součástí smíšené stravy dítěte a není náhradou mateřského ani kojeneckého mléka. Potravina pro zvláštní výživu. Rozhodnutí o zahájení podávaní příkrmů by mělo být přijímáno jen na základě doporučení lékaře nebo osoby kvalifikované v oblasti výživy a farmacie a v závislosti na individuálních potřebách kojence. Dohlédněte na hygienu prvních zoubků. Pro zdraví kojenců je důležité dodržovat návod na přípravu a uvedená doporučení.

Důležité upozornění: Pro výživu kojenců je nejpřirozenější a nejvýhodnější stravou, zastoupením svých živin a jejich kvalitou, mateřské mléko. Světová zdravotnická organizace doporučuje výhradní kojení do 6 měsíců věku dítěte, a pokud je to možné, pokračovat v kojení až do dvou let dítěte.

*Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.