Doplněk stravy

MycoMedica MycoProsten 90 kapslí

Značka: MYCOMEDICA

MycoMedica MycoProsten je doplněk stravy pro muže s vitální houbou maitake, vitaminy, minerály a extrakty z bylinek, které přispívají k normální funkci prostaty.

489

Cena za 1 kus: 5,43 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MycoMedica MycoProsten 90 kapslí

50144655

Úvod

MycoMedica MycoProsten je doplněk stravy pro muže s vitální houbou maitake, vitaminy, minerály a extrakty z bylinek, které přispívají k normální funkci prostaty (saw palmetto, kopřiva) a podporuje vylučování vody z těla (kopřiva).

Aktivní látky v přípravku MycoProsten

  • saw palmeto podporuje normální činnost prostaty a reprodukčního systému
  • kopřiva podporuje energii, vitalitu a osvěžuje tělo, podporuje vylučování vody z organismu
  • selen, zinek a kopřiva podporují přirozenou obranyschopnost – imunitní systém
  • zinek přispívá k udržení normální hladiny testosteronu v krvi
  • zinek a selen přispívají k udržení normálního stavu vlasů
  • vitamin E, selen a zinek přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • obsažený selen přispívá k normální spermatogenezi

Testování a certifikáty

Vzhledem k tomu, že houby obecně mají schopnost nasávat do sebe veškeré látky z prostředí, ve kterém rostou, je velmi důležité houbovou surovinu řádně testovat, aby byla zaručena její čistota. MycoMedica nechává každou šarži testovat v německé nezávislé laboratoři, a to na více než 500 druhů známých škodlivin (patogenů) jako jsou těžké kovy, pesticidy, člověku nebezpečné mikroorganismy, obsah polycyklických aromatických uhlovodíků (PAHs) a na radioaktivitu.


Dávkování

Užívejte 1-2 kapsle denně po jídle. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

Složení v 1 kapsli: Kopřiva dvoudomá (Urtica dioica) extrakt z kořene 1 % kyseliny křemičité – 200 mg; Saw palmetto (Serenoa repens) extrakt z plodu 4:1 – 160 mg; maitake (Grifola frondosa) extrakt plodnice 30 % polysacharidů – 150 mg; zinek, mléčnan zinečnatý – 5 mg; vitamin E, DL-alfa-tokoferyl-acetát – 12 mg; selen, L-seleno-methionin – 27,5 µg; pomocné látky: rostlinný stearan hořečnatý – protispékavá látka. Neobsahuje lepek, konzervační látky, barviva ani cukr. Vhodné pro vegany. * RHP – referenční hodnota příjmu u průměrné dospělé osoby (8 400 kJ / 2 000 kcal).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.