Zdravotnické prostředky

Canesbalance vaginální kuličky 7 ks

5.0

Canesbalance vaginální kuličky účinně léčí příznaky vaginální bakteriální infekce, která se projevuje nepříjemnými pocity spojenými s neobvyklým, často po rybách zapáchajícím, výtokem.

179
Ušetříte 45%

Původní cena:  325 Kč  ·  sleva 146 Kč

Nejnižší cena před slevou: 325 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Canesbalance vaginální kuličky 7 ks

50143539

Úvod

Canesbalance vaginální kuličky účinně léčí příznaky vaginální bakteriální infekce, která se projevuje nepříjemnými pocity spojenými s neobvyklým, často po rybách zapáchajícím, výtokem. Díky anatomickému tvaru se kuličky snadno zavádějí do pochvy a lze je používat i během těhotenství či menstruace.

Canesbalance obnovuje normální pH a mikroflóru v pochvě

Canesbalance obsahuje kyselinu mléčnou, která obnovuje normální pH v pochvě, a proto účinně neutralizuje nepříjemný zápach. Obsažený glykogen, který slouží jako zdroj živin pro bakterie mléčného kvašení a podporuje tím jejich zdravý růst. Díky normálnímu pH a dostatku živin přirozeně působící bakterie mléčného kvašení rostou a množí se a obnovuje se tak rovnováha poševní mikroflóry. V důsledku toho je účinně potlačen neobvyklý výtok, nepříjemný zápach a diskomfort.

Hlavní vlastnosti

  • 7denní léčba příznaků bakteriální vaginózy
  • odstraňuje nepříjemný zápach a výtok, který ji doprovází
  • pomáhá regulovat rovnováhu poševního prostředí, snižuje pH v pochvě a zamezuje tak růstu škodlivých bakterií

Složení

Každá vaginální kulička obsahuje následující složky: makrogoly, kyselinu mléčnou, hydroxid sodný, glykogen, pH 3,6 - 4,2. Neobsahuje konzervační látky.


Použití

Posaďte se nebo se nebo se pohodlně položte a prsty zaveďte vaginální kuličku hluboko do pochvy. Vaginální kuličky se nesmí dělit, protože jsou určeny pro jednorázové použití. Používejte 1 vaginální kuličku denně po dobu 7 dní. Je možné, že malé množství gelu vyteče, proto doporučujeme použít slipovou vložku. Nejvhodnější doba k aplikaci je před spaním.


Upozornění

Poraďte s lékařem, pokud se domníváte, že máte vaginální infekci v průběhu těhotenství. Nepoužívejte, pokud máte alergii na kteroukoliv složku tohoto přípravku. Není určeno pro použití u dětí. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. Třída ZP IIa, č. notifikace RZPRO: 0344.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.