Ostatní

SODASTREAM DUO Black výrobník perlivé vody

Značka: SODASTREAM
5.0

SODASTREAM DUO Black obsahuje: výrobník DUO v černé barvě, bombičku QuickConnect, plastovou lahev na vodu a skleněnou karafu s obsahem 1 l - obě lahve jsou vhodné do myčky.

3 090
Doprava zdarma

O produktu: SODASTREAM DUO Black výrobník perlivé vody

50147573

Úvod

Chtěli byste se osvěžit lahodnou perlivou vodou? Nemusíte běžet do supermarketu pro těžký a drahý balík PET lahví – raději si dokonale čerstvou perlivou vodu připravte v pohodlí domova. O všechno se snadno a pohodlně postará výrobník SODASTREAM DUO. Ještě pokrokovější výrobník perlivé vody nyní kombinuje skleněnou i plastovou lahev. Obě jsou součástí balení, obě jsou opakovaně použitelné a vhodné k mytí v myčce nádobí. SodaStream DUO vyhrál prestižní cenu Red Dot Award za vynikající design. Jeho kompaktnímu tělu v dominuje kovový výklopný držák na lahve. Díky tomu je příprava a perlení vašich nápojů jednodušší než kdy dřív.

Ještě pohodlnější a jednodušší používání

Model DUO vás opět potěší tím, že do něj vybranou lahev nemusíte šroubovat – stačí ji jednoduše vložit do výklopného držáku, zacvaknout a pootočit zámek. Počtem stisknutí tlačítka určujete množství bublinek a tím intenzitu sycení vody. Podle počtu zmáčknutí si vytvoříte jemně, středně nebo silně perlivou sodovku ihned připravenou k servírování. Lahve jsou pochopitelně použitelné opakovaně a navíc vhodné i do myčky nádobí. Potravinářský plyn CO2, kterým jsou tvořené bublinky ve vodě, se nachází v bombičce, jež dokáže připravit až 80 litrů perlivé vody. Tu navíc po použití nevyhazujete - můžete si samozřejmě koupit novou (například náhradní a mít doma dvě), ale jinak stačí jednoduše navštívit jedno z mnoha prodejních míst po celé republice, kde vám bombičku vymění za naplněnou, a to za zvýhodněnou cenu.

Hlavní vlastnosti:

  • příprava perlivé vody v pohodlí domova
  • bez nutnosti připojení do elektřiny
  • inovativní výklopný držák na snadné uchycení lahve
  • na plastové i skleněné lahve
  • počet stisknutí reguluje perlivost
  • kapacita bombičky s potravinářským CO2 až 80 litrů vody
  • moderní design oceněný Red Dot Award

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.