Zdravotnické prostředky

Green idea Indiferentní gel pro univerzální použití 250 ml

Značka: GREEN IDEA

Green idea Indiferentní gel pro univerzální použití je kontaktní médium pro sonografická, ultrazvuková, radiofrekvenční a podobná vyšetření. Zajišťuje kvalitní přenos a je pokožkou dobře snášen.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

35
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Green idea Indiferentní gel pro univerzální použití 250 ml

50132328

Úvod

Green idea Indiferentní gel pro univerzální použití je neutrální, nedráždivý gel určený jako kontaktní médium při sonografických, ultrazvukových, radiofrekvenčních a podobných vyšetřeních. Zajišťuje kvalitní přenos mezi hlavicí diagnostického/terapeutického přístroje a vyšetřovanou tkání, a je pokožkou dobře snášen.

Hlavní vlastnosti

  • kontaktní médium při sonografických, ultrazvukových, radiofrekvenčních a podobných vyšetřeních
  • vynikající vodivost, vhodné pro široké frekvenční rozsahy
  • dobrá snášenlivost s pokožkou (pH 5,5 – 6,0)
  • nízká spotřeba

Složení

Aqua, Carbomer (Carboxyvinylpolymer), Glycerin (Glycerol), Sodium Hydroxide (Hydroxidsodný), 2-Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.


Použití

Gel naneste přímo na pokožku. Jeho množství závisí na velikosti vyšetřované a ošetřované části těla. Malé dávky jsou dostačující pro dosažení nepřetržitě vysílajících ultrazvukových vln. Pro zachování kontaktu snímače se při aplikaci vyžaduje minimální tlak. Nadměrný tlak může zhoršit výsledek. Po dokončení aplikace gel hygienicky a šetrně otřete papírovou utěrkou.


Upozornění

Používejte pouze se schváleným zařízením. Používejte na neporušenou pokožku. Není určeno k použití na sliznici. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ. ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK třídy I, č. notifikace RZPRO 00999432.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.