Elektronika

Amazfit GTR 3 Grey chytré hodinky

Značka: AMAZFIT

Amazfit GTR 3 Grey chytré hodinky s širokou škálou funkcí a měření, jako je sledování tepu, stres, kvalita spánku, menstruační cyklus a další. K dispozici až 150 sportovních režimů. Snadné ovládání.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Amazfit GTR 3 Grey chytré hodinky

50147536

Úvod

Chytré dámské hodinky elegantním stylu! Amazfit GTR 3 Vám umožní mít přehled o Vašem zdraví a sportovních aktivitách. Přístroj aktivně měří počet kroků, spálené kalorie, tepovou frekvenci nebo úroveň stresu. Zatímco spíte, hodinky monitorují kvalitu spánku. Také umí provádět manuální zátěžový test a monitorovat stupeň Vašeho stresu po celý den. Připomenou Vám, abyste se uklidnila dechovým cvičením, pokud jsou hladiny stresu příliš vysoké. Praktickou pomůckou je také menstruační kalendář, který Vám přinese potřebné informace o fázi a délce vašeho cyklu. Spárujete-li hodinky pomocí Bluetooth se svým telefonem, budete dostávat upozornění o příchozích hovorech a zprávách.

Hlavní vlastnosti:

  • Přehledné a dokonale čitelné: Díky nebývalé vizuální čistotě dosahující až 326 PPI se velká 1,39" obrazovka Amazfit GTR 3 pyšní poměrem svým k tělu 66 % a je viditelná i za jasného slunečního světla.
  • Ciferníky ve Vašem stylu: Na výběr máte z více než 100 ciferníků nebo si můžete vytvořit svůj vlastní, který vystihuje Váš osobitý styl.
  • Snadné ovládání: Jediným kliknutím si zobrazíte potřebné informace o vašem zdraví, jako je srdeční tep, nasycení krve kyslíkem, úroveň stresu nebo dechová frekvence.
  • Spolehlivý parťák na kardio, fitness i plavání. K dispozici máte až 150 sportovních aktivit. Hodinky Amazfit GTR 3 dokáží inteligentně rozpoznat Váš pohyb a začnou monitorovat sportovní data, jakmile začnete běhat, plavat nebo jen půjdete na procházku.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.