Elektronika

Amazfit GTS 4 Mini Blue chytré hodinky

Značka: AMAZFIT
5.0

Amazfit GTS 4 Mini Blue chytré hodinky vám nabídnou celou řadu funkcí a měření, jako je sledování tepu, okysličení krve, stres nebo kvalita spánku. 120+ sportovních režimů. Voděodolné do 5 ATM.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Amazfit GTS 4 Mini Blue chytré hodinky

50147540

Úvod

Nevšední spojení elegantního designu a pokročilého vybavení. Představujeme vám chytré hodinky Amazfit GTS 4 Mini. Už na první pohled zaujmou svým ultra tenkým 1,65" HD AMOLED displejem a celou řadou užitečných funkcí, které ocení milovníci sportu a zdravého životního stylu. Těšit se můžete na měření takových metrik, jako je srdeční tepová frekvence, okysličení krve nebo stupeň stresu. Vodotěsné provedení dle 50 m (5 ATM) slibuje možnost využití hodinek také na plavání. Přehledná mobilní aplikace Zepp vám umožní jednoduché ovládání.

Hlavní vlastnosti:

  • ultra tenký a lehký design
  • výdrž baterie až 15 dní
  • 120 sportovních režimů
  • inteligentní asistent Alexa
  • voděodolné provedení 5 ATM

Ostrý a jasný displej

Barevný a ostrý displej vyrobený z elegantního skla o velikosti 1,65" se vyznačuje vysokou jasností 309 PPI a vyšším poměrem obrazovky k tělu. Vaše data na Amazfit GTS 4 Mini budou jednoznačně nepřehlédnutelná.

Amazfit GTS 4 Mini Blue chytré hodinky

Kompaktní a výkonné

Tyto stylové chytré hodinky disponují lehkým a zároveň pevným středním rámem z hliníkové slitiny integrovaným do elegantního těla. Měkký silikonový řemínek je šetrný k pokožce.

120+ sportovních režimů

Chůze, běh, jízda na kole, jóga a další. Ať už zvolíte jakoukoliv sportovní aktivitu, pravděpodobně pro ni naleznete příslušný režim.

Amazfit GTS 4 Mini Blue chytré hodinky


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.