Doplněk stravy

MOVit Energy BCAA 4:1:1 240 kapslí

MOVit Energy BCAA 4:1:1 je doplněk stravy pro sportovce a kulturisty s trojicí větvených aminokyselin neboli s rozvětveným řetězcem leucinem, izoleucinem a valinem ve specifickém poměru.

465

Cena za 1 kus: 1,94 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MOVit Energy BCAA 4:1:1 240 kapslí

50147701

Úvod

MOVit Energy BCAA 4:1:1 je doplněk stravy pro sportovce a kulturisty s trojicí větvených aminokyselin (s rozvětveným řetězcem) leucinem, izoleucinem a valinem. Tyto esenciální aminokyseliny si tělo nedokáže vyrobit samo, a proto jsou jedním z nejčastějších doplňků stravy pro sportovce a osoby s vysokou fyzickou zátěží. MOVit Energy BCAA 4:1:1 obsahuje čtyřnásobné množství leucinu oproti izoleucinu a valinu. Tento specifický poměr je považován za prospěšný pro syntézu svalových bílkovin a jejich regeneraci.

Hlavní vlastnosti

  • speciální poměr aminokyselin 4:1:1
  • praktické dávkování ve formě kapslí
  • 300 mg L-leucinu v jedné dávce

Dávkování

Doporučené denní dávkování: 5-7 kapslí 1 hodinu před výkonem nebo ihned po výkonu. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

L-leucin, L-isoleucin, L-valin, kukuřičný škrob, zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza plnidla: mikrokrystalická celulóza, stearát hořečnatý rostlinného původu (protispékavá látka), HPMC kapsle (hypromelóza).


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.