Doplněk stravy

MOVit Energy L-Glutamin 1400 mg 120 tablet

MOVit Energy L-Glutamin 1400 mg je doplněk stravy pro silové i výkonnostní sportovce. Jeho užívání je vhodné jak před sportem, tak bezprostředně po tréninku.

435

Cena za 1 kus: 3,63 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MOVit Energy L-Glutamin 1400 mg 120 tablet

50147702

Úvod

MOVit Energy L-Glutamin 1400 mg je doplněk stravy vhodný jak pro silové, tak výkonnostní sportovce. L-glutamin je nejvíce zastoupenou aminokyselinou v kosterním svalstvu. Řadí se mezi neesenciální aminokyseliny, to znamená, že naše tělo není závislé na jeho přísunu ze stravy, ale umí si jej samo vytvořit. Při náročném fyzickém výkonu však jeho hladina klesá, a proto je výhodné jej během sportovního tréninku doplňovat.

Hlavní vlastnosti

  • silná dávka 1 400 mg glutaminu
  • vhodné pro sportovce v tréninku
  • pro silové i výkonnostní sportovce

Dávkování

Doporučená dávka je 1-2 tablety 2x denně mimo hlavní jídla. Užívání L-Glutaminu je vhodné jak před sportem, tak i bezprostředně po něm.


Složení

L-glutamin, zahušťovadlo: maltodextrin, mikrokrystalická celulosa, fosforečnany vápenaté, protispékavá látka: oxid křemičitý, stearát hořečnatý, hydroxypropylmethylcelulóza, polyvinylalkohol. Aktivní látka v 1 tabletě: L-glutamin 1 400 mg.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.