Doplněk stravy

MOVit Energy L-Arginin Base 90 kapslí

MOVit Energy L-Arginin Base je doplněk stravy pro sportovce s 500 mg aminokyseliny L-argininu. Arginin je prekurzorem oxidu dusnatého, NO, který způsobuje rozšíření cév.

299

Cena za 1 kus: 3,32 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MOVit Energy L-Arginin Base 90 kapslí

50147703

Úvod

Semi-esenciální aminokyselina arginin je součástí většiny bílkovin podílejících se na tvorbě svalové hmoty. Pro sportovce je zajímavý zvláště proto, že je také prekurzorem oxidu dusnatého (NO), který způsobuje rozšíření cév. Přestože naše tělo umí arginin syntetizovat, za určitých okolností, mezi něž patří zvýšená fyzická námaha, nemusí být plně pokryta jeho skutečná potřeba, a tak je oblíbený zvláště u vytrvalostních sportovců. MOVit Energy L-Arginin Base je plněný do rostlinných kapslí, přičemž jedna kapsle obsahuje 500 mg L-argininu.

Hlavní vlastnosti

  • arginin je prekurzorem oxidu dusnatého (NO)
  • příjemná forma v kapslích
  • 500 mg v jedné dávce

Dávkování

Doporučené denní dávkování: 2 kapsle před a 2 kapsle po fyzické aktivitě. Zapijte dostatečným množstvím tekutiny.


Složení

L-arginine hydrochlorid, oxid křemičitý a stearát hořečnatý rostlinného původu (protispékavé látky), HPMC kapsle (hypromelóza), guma gellan. Aktivní látka v 1 kapsli / ve 4 kapslích: L-arginin 500 mg / 2 000 mg. RHP – referenční hodnota příjmu není stanovena. 


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.