Doplněk stravy

MOVit Energy L-Citrulline 500 mg 90 kapslí

MOVit Energy L-Citrulline 500 mg je doplněk stravy pro sportovce s citrulinem ve formě malátu. L-citrulin zvyšuje produkci oxidu dusnatého (NO), který ovlivňuje rozšíření cév.

379

Cena za 1 kus: 4,21 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: MOVit Energy L-Citrulline 500 mg 90 kapslí

50147705

Úvod

MOVit Energy L-Citrulline 500 mg je prémiový doplněk stravy pro sportovce s obsahem citrulinu ve formě malátu. L-citrulin je neproteinová aminokyselina, která je produkována z aminokyseliny ornitinu při metabolismu argininu. Citrulin je také prekurzorem argininu, což znamená, že může být v těle přeměněn na arginin. Při sportu se využívá zejména pro jeho schopnost zvýšení produkce oxidu dusnatého (NO), který ovlivňuje rozšíření cév. Přestože je L-citrulin neesenciální aminokyselinou (naše tělo jej dokáže syntetizovat), před náročným fyzickým výkonem je výhodné ji doplňovat. Přípravek je vhodný pro silové i vytrvalostní sportovce.

Hlavní vlastnosti

  • L-citrulin je prekurzorem argininu
  • účastní se produkce oxidu dusnatého, který ovlivňuje rozšíření cév
  • vhodný pro silové i vytrvalostní sportovce
  • 500 mg v jedné kapsli

Dávkování

Doporučené denní dávkování: 4-6 kapslí denně. V závislosti na požadovaném cíli přibližně 1-2 hodiny před sportovní aktivitou, během tréninku nebo po jeho skončení.


Složení

L-Citrulin DL-malate, fosforečnany vápenaté (zahušťovadlo), stearát hořečnatý rostlinného původu (protispékavá látka), oxidy a hydroxidy železa (barviva), HPMC kapsle (hypromelóza), guma gellan.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!

Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.