Elektronika

Amazfit GTR 3 Pro Black chytré hodinky

Značka: AMAZFIT

Amazfit GTR 3 Pro Black chytré hodinky širokou škálou funkcí a měření, jako je monitorování tepu, okysličení krve, stresu a dýchání, kvality spánku nebo menstruačního cyklu. 150 sportovních režimů. Voděodolné do 5 ATM.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Amazfit GTR 3 Pro Black chytré hodinky

50147532

Úvod

Revoluční pomocník v udržování dobré kondice. Nejen sportovci ocení přínosy a funkce chytrých hodinek Amazfit GTR 3 Pro, které najdou uplatnění při sportování, fitness i běžných denních aktivitách. Hodinky vám spolehlivě poslouží jako sportovní trenér a změří vaše aktivity, jako je chůze, běh nebo jízda na kole. Monitorují také biologické funkce, jako je srdeční tep, kvalita spánku, stres nebo okysličení krve. Ženy mohou využívat rozhraní menstruačního kalendáře, který zaznamenává délku, fáze a průběh cyklu. Díky zabudované 4GB paměti hodinky využijete na poslech hudby, kterou si můžete poslechnout ze sluchátek pomocí Blootooth nebo přímo z vestavěného reproduktoru. Hodinky jsou vodotěsné, a tak se dokonale hodí i na plavání.

Hlavní vlastnosti:

  • klasický design s lehkým hliníkovým tělem
  • biometrické senzory monitorují vaše biologické funkce 24 hodin
  • fitness partner nabíz více než 150 sportovních módů
  • vestavěný přehrávač hudby
  • aplikace Zepp pro dokonalý přehled
  • hlasový asistent Alexa osvobodí vaše ruce
  • výdrž baterie až 12 dní běžného provozu
  • voděodolný do 5 ATM

Design inspirovaný klasickými hodinkami

Elegantní kulaté tělo z lehkého hliníku s klasickou navigační korunkou. Bezrámečkový zakulacený displej poskytuje ještě větší komfort. Hodí se na běžné nošení i na sport.

Amazfit GTR Pro 3 design

Variabilní ciferníky

Ciferníky můžete změnit kdykoliv podle nálady nebo vašeho outfitu. Vybírejte z více než 150 stylů. Pokud vás žádný z přednastavitelných stylů neosloví, můžete si vytvořit až 23 svých vlastních ciferníků.

Amazfit GTR Pro 3 ciferníky

Monitoring vašeho zdraví

Amazfit GTR 3 Pro sleduje metriky zdraví, jako je srdeční tep, okysličení krve, stres nebo dýchání. Všechny údaje si snadno zobrazíte na jedno kliknutí. Hodinky také dokáží monitorovat kvalitu vašeho spánku. Rovněž zaznamenávají menstruační cyklus a upozorní na blížící se menstruaci.

Amazfit GTR Pro 3 monitoring

Úžasný sportovní parťák

Dáváte přednost týmovým sportům, nebo raději cvičíte sami? Amazfit GTR 3 Pro vám rozhodně mají co nabídnout. Vybrat si můžete až ze 150 sportů a vše snadno ovládat pomocí hlasového asistenta.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.