Zdravotnické prostředky

Durex Pleasure Mix kondomy 40 ks

Značka: DUREX

Durex Pleasure Mix je sada latexových kondomů navržených s ohledem na ni. Obsahuje 20 kusů kondomů Durex Intense + 20 kusů Durex Pleasuremax.

575
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Durex Pleasure Mix kondomy 40 ks

50147979

Úvod

Durex Pleasure Mix je sada latexových kondomů standardní velikosti (šířka 56 mm) navržených s ohledem na ni. Obsahuje 20 kusů kondomů Durex Intense + 20 kusů Durex Pleasuremax. Tvar Easy-on usnadňuje nasazení a je zakončený rezervoárem.

Kvalita Durex

Každý kondom je elektronicky testován. U každé šarže se provádí dalších 5 testů kvality.

Sada Pleasure Mix obsahuje

  • Durex Pleasuremax kondomy s vroubkovaným povrchem mají strategicky umístěné výstupky, které zvyšují fyzickou stimulaci a zintenzivňují tak prožitek ženy
  • Durex Intense vroubkované latexové kondomy se stimulačními výstupky jsou pokryty větším množstvím lubrikantu, který způsobuje pocit zahřátí, ochlazení a brnění

Upozornění

Pečlivě si přečtěte návod na použití uvnitř krabičky, zejména pokud používáte kondomy pro anální nebo orální sex. Kondom je pouze na jedno použití. Žádná antikoncepční metoda Vám nemůže poskytnout 100% ochranu proti otěhotnění, HIV či jiným pohlavně přenosným chorobám. Uchovávejte mimo dosah dětí. Kondomy jsou zdravotnickým prostředkem.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK třídy I, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.