Doplněk stravy

Jamieson Power for men 60 tablet

Značka: JAMIESON

Jamieson Power for men je doplněk stravy s obsahem kombinace zinku, hořčíku a vitaminu B6 doplněné aminokyselinou beta-alaninem a pískavicí. Svalová síla, sportovní výkon a vytrvalost.

435

Cena za 1 kus: 7,25 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Jamieson Power for men 60 tablet

50147775

Úvod

Doplněk stravy Jamieson Power for men s obsahem zinku, hořčíku, vitaminu B6 a beta-alaninu Vám pomůže fyziologicky dosáhnout vrcholového výkonu. Kombinace těchto složek dodá energii pro udržení výkonnosti, svalové síly a podpoří regeneraci. Beta-alanin je aminokyselina, která se podílí na tvorbě karnosinu. Ten se ukládá do svalů a pomáhá tak bránit nahromadění kyseliny mléčné, čímž oddaluje svalovou únavu. Pískavice příznivě ovlivňuje metabolismus lipidů a hladinu glukózy v krvi. Přípravek je určen pro muže.

Další složky:

  • hořčík podporuje normální energetický metabolismus, přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání, příznivě ovlivňuje normální činnost nervové soustavy a činnost svalů, přispívá k normální syntéze bílkovin
  • zinek působí jako antioxidant, podporuje normální funkci imunitního systému, je důležitý pro udržení normální hladiny testosteronu v krvi, přispívá k normální syntéze bílkovin a normálnímu metabolismu makroživin
  • vitamin B6 pomáhá snížit míru únavy a vyčerpání, příznivě ovlivňují energetický metabolismus

Dávkování

Dospělí užívají 3 tablety denně s jídlem. Užijte s časovým odstupem několika hodin před nebo po užití jiných doplňků stravy nebo léků.


Složení

Beta-alanin 50 mg, bor (citran boritý) 230 µg, pískavice řecké seno (Trigonella foenum-graecum, semeno) 33,3 mg, hořčík (aspartát hořečnatý) 50 mg (40 % RHP), vitamin B6 (pyridoxin HCL) 3,5 mg (250 % RHP), zinek (monomethionin, aspartát zinečnatý) 10 mg (100 % RHP) v jedné tabletě. RHP – referenční hodnota příjmu.

Fosforečnan vápenatý (objemové činidlo), celulóza (protihrudkující látka); krospovidon; modifikovaná celulózová guma (ztužovadlo); rostlinná kyselina stearová (regulátor kyselosti); rostlinný stearan hořečnatý (nosič); oxid křemičitý (zvlhčovadlo), hydroxypropyl celulóza (povlaková látka); rozpustná celulóza (nosič).

 


Upozornění

Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nevhodné pro děti. Při přetrvávajících nebo zhoršujících se příznacích nebo trpíte-li cukrovkou, máte benigní hypertrofii prostaty nebo rakovinu prostaty se poraďte s lékařem. V ojedinělých případech se může vyskytnout průjem. Uchovávejte mimo dosah dětí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.