Zdravotnické prostředky

Durex Strawberry lubrikační gel 50 ml

Značka: DUREX

Lubrikačni gel na bázi vody s vůní jahody Durex Play Strawberry umožňuje zvlhčit vaginální prostředí, zmírňuje nepohodlí při vaginální suchosti a poskytuje intenzivní smyslný zážitek.

139
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Durex Strawberry lubrikační gel 50 ml

50147978

Úvod

Hladký lubrikant na bázi vody s vůní jahody. Lubrikačni gel Durex Play Strawberry je hedvábný lubrikační gel, který umožňuje zvlhčit vaginální prostředí, zmírňuje nepohodlí při vaginální suchosti a poskytuje intenzivní smyslný zážitek. Jeho pH odpovídá přirozené hodnotě vaginálního prostředí a má tak velmi dobrou snášenlivost s pokožkou. Přípravek je vhodný pro vaginální, orální a anální sex.

Výsledek

  • lubrikační gel na bázi vody
  • pomáhá ulevit od vaginální suchosti
  • bez tuků a olejů, nelepí ani po delším použití
  • snadno omyvatelný
  • vhodný pro použití se všemi druhy kondomů
  • s příchutí jahody

Složení

Lubrikační gel je vyroben pouze z přísad nejvyšší jakosti a podléhá nejpřísnějším kontrolám kvality: Glycerin, Aqua, Propylene glycol, Aroma, Hydroxyethycellulose, Benzoic acid, Sodium saccharin, Sodium hydroxide.


Upozornění

Zamezte styku s očima poraněnou nebo podrážděnou pokožkou. Při zasaženi očí, je okamžitě důkladně vypláchněte vodou. V případě podráždění nebo nepříjemných pocitů přestaňte lubrikant používat. Konzultujte použití gelu s lékařem, pokud podráždění přetrvá, pokud pociťujete přetrvávající vaginální suchost nebo pokud jste vy nebo vaše partnera těhotná, nebo zrovna kojíte. Lubrikant není antikoncepční prostředek a neobsahuje spermicidní látky. Lze použít společně s kondomy. Gel může zpomalit spermie. Uchovávejte mimo dosah dětí.

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK třídy I, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.