Kosmetika

Eucerin AntiPigment Rozjasňující péče proti tmavým kruhům pod očima 15 ml

Značka: EUCERIN
Produktová řada: Antipigment
1.0

Rozjasňující péče proti tmavým kruhům pod očima Eucerin Anti-Pigment redukuje pigmentové skvrny. Rozjasňuje oční okolí a zanechává svěží a mladistvý vzhled.

NAVÍC Eucerin AntiPigment oční krém 5ml mini Při nákupu produktů značky Eucerin produktové řady AntiPigment získáte NAVÍC Eucerin AntiPigment oční krém 5ml mini za 0,01 Kč. Akce se nevztahuje na vánoční balíčky a duopacky. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
Akce 3 za 2 Při nákupu 3 ozančených produktů značky Eucerin v libovolné kombinaci získáte nejlevnější za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024, nebo do vyprodání zásob.
845
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Eucerin AntiPigment Rozjasňující péče proti tmavým kruhům pod očima 15 ml

50148203

Úvod

Rozjasňující péče proti tmavým kruhům pod očima Eucerin Anti-Pigment redukuje pigmentové skvrny. Krém rozjasňuje oční okolí a zanechává svěží a mladistvý vzhled. Obsahuje thiamidol, aktivní a patentovanou složku, která se zaměřuje na příčinu hyperpigmentace, neboť snižuje produkci melaninu. Kyselina hyaluronová dokonale hydratuje a vyhlazuje jemné vrásky. Oligopeptidy stimulují produkci kolagenu a tím zvyšují pevnost i pružnost pokožky. Krém se snadno nanáší pomocí chladivého aplikátoru. 

Hlavní vlastnosti:

  • rozjasňuje oční okolí
  • redukuje pigmenty i vrásky
  • s chladivým aplikátorem

Použití

Vymáčkněte kuličku velikosti hrášku na plochu chladivého aplikátoru, pomocí kterého produkt jemně vklepejte nad a pod oko. Masírujte oblast očního okolí od vnitřní strany oka k vnější. Zbytky produktu rozetřete pomocí prstů až do úplného vstřebání. Redukuje všechny typy tmavých kruhů pod očima.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.