Doplněk stravy

Allnature Menopauza Premium 60 kapslí

Značka: ALLNATURE

Menopauza Premium tvoří rostlinný komplex s obsahem fytoestrogennů, vitaminy a minerály. Obsažené látky zmírňují projevy menopauzy jako jsou návaly horka, pocení, podrážděnost či neklid.

225

Cena za 1 kus: 3,75 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Allnature Menopauza Premium 60 kapslí

50147287

Úvod

Doplněk stravy Menopauza Premium tvoří komplex bylin, sójových isoflavonoidů, takzvaných fytoestrogennů, vitaminy a minerály. Aktivní látky obsažené v koncentrované receptuře příznivě ovlivňují hormonální aktivitu (vitamín B6) a zmírňují projevy menopauzy (jetel luční, ploštičník hroznovitý) jako jsou návaly horka, pocení, podrážděnost či neklid. Přispívají také ke snížení únavy (vitamin C) a působí příznivě na celkový nervový systém (vitaminy C a B6). Obsažené antioxidanty (vinná réva, vitamin C) pomáhají udržet pružnost a mladistvý vzhled pleti.

Hlavní vlastnosti

  • jetel luční a ploštičník podporují menopauzální komfort
  • vitamin B6 přispívá k regulaci hormonální aktivity
  • vitaminy C a B6 přispívají k normální činnosti nervové soustavy
  • vitamin C a železo přispívají ke snížení míry únavy a vyčerpání, přispívají k normální funkci imunitního systému
  • vitamin D3 přispívá k udržení zdravých kostí
  • obsahuje antioxidanty (vinná réva, vitamin C, brusinka)
  • vinná réva přispívá k normální činnosti cévní soustavy

Dávkování

Doporučená dávka je 1-2 kapsle denně, zapijte dostatečným množstvím tekutiny. Užívejte alespoň 2 měsíce.


Složení

Uhličitan vápenatý, plnidlo mikrokrystalická celulóza, extrakt z květů s 8% obsahem isoflavonů (Trifolium pratense), sójový extrakt s 40% obsahem sójových isoflavonů, oxid hořečnatý, extrakt 4:1 z plodů Vaccinium vitis-idaea, L-askorbová kyselina, extrakt 4:1 z byliny Angelica sinensis, extrakt ze semen Vitis vinifera s 50% obsahem polyfenolů, extrakt z 4:1 z listů Arctostaphylos uva-ursi s 10% obsahem arbutinu, fumaran železnatý, protispékavá látka stearan hořečnatý, dioxid křemičitý, pyridoxin chromitý, Lactobacillus sporogens, obal kapsle (želatina, čištěná voda, barvivo dioxid titaničitý, karamel). Alergeny jsou vyznačeny tučně.


Upozornění

Doplněk stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Přípravek není vhodný pro děti, dospívající dívky, těhotné a kojící ženy. Nedoporučujeme také užívat v případě přecitlivělosti na některou z obsažených látek. Při jakémkoliv podezření na jaterní onemocnění je nutné přerušit konzumaci a vyhledání lékaře. Není náhradou pestré stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.