Doplněk stravy

Yarilo Man Platinum 50 sáčků

Značka: YARILO

Yarilo Man Platinum je doplněk stravy pro muže vhodný pro období, kdy se snažíte počít potomka. Obsahuje inositol, folát v biologicky aktivní formě a řadu dalších aktivních látek.

1 150

Cena za 100 g: 1 150,00 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Yarilo Man Platinum 50 sáčků

50145299

Úvod

Yarilo Man Platinum je doplněk stravy pro muže vhodný pro období, kdy se snažíte počít potomka. Obsahuje inositol, který je přirozenou součástí ejakulátu a folát v biologicky aktivní formě, proto je pro organismus dobře dostupný. Folát se podílí na dělení buněk, včetně buněk pohlavních, a přispívá k normálnímu metabolizmu homocysteinu. Přípravek dále obsahuje selen, zinek, vitaminy D3, C, E, L-karnitin a další aktivní látky například koenzym Q10 a glutathion. Zinek podporuje udržení normální hladiny testosteronu v krvi a přispívá k normální plodnosti a reprodukci, selen podporuje normální tvorbu spermií.

Hlavní vlastnosti

  • v denní dávce 2 000 mg inositolu
  • folát je ze 100 % již v biologicky aktivní formě, na rozdíl od obyčejné kyseliny listové je v organizmu okamžitě účinný a nemusí se na aktivní formu metabolizovat pomocí enzymu MTHFR
  • zinek podporuje udržení normální hladiny testosteronu v krvi a přispívá k normální plodnosti a reprodukci
  • selen podporuje normální tvorbu spermií a spolu s vitaminy C a E přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem
  • vitamín D3 se podílí na procesu dělení buněk
  • L-karnitin je biologicky aktivní forma aminokyseliny karnitinu, který se přirozeně koncentruje v nadvarleti, spermiích a seminální tekutině
  • L-arginin je aminokyselina, která je hojnou součástí protaminů – proteinů vyskytujících se ve spermiích
  • vitamin A se podílí na procesu specializace buněk
  • obsahuje koenzym Q10 a glutathion

Proč užívat Yarilo Man Platinum v předstihu?

Vývoj spermií probíhá v několika fázích a celý proces vývoje od spermatogonie až po diferencovanou spermii trvá až 74 dní. Ke konečnému dozrání dochází až v nadvarlatech, kde spermie setrvávají dalších asi 12 dní. Proto se účinek látek ovlivňujících všechny fáze spermatogeneze projeví až po přibližně 86 dnech jejich užívání.


Dávkování

Užívejte 1 sáček denně nejméně po dobu tří měsíců. S užíváním je vhodné začít alespoň 3 měsíce před plánovaným pohlavním stykem za účelem oplodnění nebo odběrem spermatu za účelem oplodnění. Obsah sáčku nasypte do úst, nechejte rozpustit a spolkněte, není třeba zapíjet. Přípravek můžete také rozpustit ve sklenici vody.


Složení

Myo-inositol; fruktóza; přírodní aroma; vitamín C (kyselina L-askorbová); L-karnitin tartrát; koenzym Q10; L-arginin; protispékavá látka: oxid křemičitý; citrát zinečnatý; vitamín E (DL-α-tokoferyl-acetát); L-glutathion; selen (L-seleno-methionin); vitamin A (retinyl-acetát); vitamín D3 (cholekalciferol); aktívní folát – Quatrefolic® (glukosaminová sůl kyseliny (6S)-5-methyltetrahydrolistové).


Upozornění

Doplněk stavy. Výrobek je určen pro dospělé muže. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré a vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Uchovávejte mimo dosah dětí mladších tří let. Nepoužívejte v případě přecitlivělosti nebo nekompatibility s kteroukoliv složkou výrobku. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.