Kosmetika

HAAN Wild Orchid náhradní náplň do deodorantu 120 ml

Značka: HAAN

Náhradní náplň do deodorantu Wild Orchid od HAAN neutralizuje nepříjemný odér, pečuje o pokožku a zabraňuje jejímu podráždění. Podporuje udržitelnost v kosmetice.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

279
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: HAAN Wild Orchid náhradní náplň do deodorantu 120 ml

50147449

Úvod

Náhradní náplň do deodorantu Wild Orchid od HAAN neutralizuje nepříjemný odér, pečuje o pokožku a zabraňuje jejímu podráždění. Mísí v sobě tóny divokých orchidejí s bílým santalovníkem a vanilkou. Zanechává dlouhotrvající pocit čistoty a svěžesti. Obsahuje prebiotický komplex, který posiluje mikrobiom pokožky. Dále také extrakt ze šalvějového oleje. Ten zabraňuje vzniku nepříjemných pachů a osvěžuje. Tapioka představuje přírodní alternativu k hliníku. Aktivně absorbuje vlhkost, aniž by zastavila přirozené pocení.

Ohleduplná k pokožce i k přírodě

Díky používání opakovaně plnitelných přípravků, snížíte dopady na životní prostředí. Tento produkt redukuje nadbytečný odpad a podporuje udržitelnost v kosmetickém průmyslu. Eliminujte používání jednorázových plastů i u vás doma. Nákupem jedné náhradní náplně 3x doplníte svůj deodorant.

Hlavní vlastnosti:

  • neutralizuje odér a osvěžuje
  • pečuje o pokožku a zklidňuje ji
  • podporuje udržitelnost
  • svěží vůně
  • bez hliníku

Použití

Zavřete deodorant a utáhněte víčko. Zatlačte na uzávěr a tělo lahvičky, abyste je oddělili. Vypláchněte vnitřek nejdříve vodou a poté alkoholem. Doplňte tekutinu z náhradní náplně do deodorantu a uzavřete jej.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.