Kosmetika

Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond All-in-1 multifunkční fluid 125 ml

Produktová řada: Semi di Lino Diamond

Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond All-in-1 multifunkční fluid usnadňuje rozčesávání. Vyživuje, dodává lesk. Prodlužuje intenzitu kosmetické barvy.

NAVÍC Alfaparf Milano SemidiLino Smoothing Low Shampoo jemný uhlazujicí šampon 250 ml Při nákupu libovolného produktu značky Alfaparf Milano v minimální hodnotě 799 Kč získáte NAVÍC Alfaparf Milano SemidiLino Smoothing Low Shampoo jemný uhlazujicí šampon 250 ml za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 04. 2024 nebo do vyprodání zásob.
559
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond All-in-1 multifunkční fluid 125 ml

50147821

Úvod

Multifunkční fluid Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond All-in-1 usnadní styling a péči. Vlasy vás neposlouchají a dělají si, co chtějí? Právě jste našli přípravek, který vám je pomůže zkrotit. Nejen, že zkracuje čas, který je nutný k vysoušení a finální úpravě. Ale i rutinní rozčesávání je díky němu o poznání jednodušší. Oslnivý lesk a hebkost jsou třešničkami na dortu.

Diamond – řada pro normální i barvené vlasy

Barvíte si vlasy? Potom by vám tento přípravek neměl chybět. Chrání totiž před UVA a UVB zářením, čímž prodlužuje lesk a sytost barvených vlasů.

Hlavní vlastnosti:

  • usnadňuje úpravu účesu
  • vyživuje a chrání před poničením
  • dodává lesk a hebkost
  • obohacený o vitamínový komplex
  • pro každý typ vlasů

Složení

Shine Fix komplex – obsahuje výtažek z lněného semínka, dodává lesk, vyhlazuje povrch vlasu, Color Fix komplex – obsahuje inovativní směs UVA a UVB filtrů, které pomáhají chránit barvu vlasů, prodlužují její lesk a intenzitu.


Použití

Naneste do délek a na konečky vlasů a poté přejděte ke stylingu. 


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.