Kosmetika

Venira Kondicionér meruňka 300 ml

Značka: VENIRA

Kondicionér Venira dodá vašim vlasům potřebnou hydrataci, regeneraci, úžasný lesk a hebkost. Zajistí, že se vlasy budou po mytí krásně upravovat a nebudou zatížené.

499
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Kondicionér meruňka 300 ml

50148712

Úvod

Dodejte svým vlasům neodolatelný lesk a hebkost! Venira kondicionér obsahuje veganský keratin, arganový oleje a účinnou látku Emolid CC, které dodají vašim vlasům naprosto vše, co potřebují. Kondicionér jednotlivá vlasová vlákna dokonale vyhladí a zamezí jejich poškození, zajistí okamžitou výživu a intenzivní regeneraci. Primárně se jeho účinky zaměřují na lámavé a poškozené části vlasů po celé jejich délce (krepatění a roztřepené konečky), které cíleně opravuje, obnovuje, uhlazuje a hloubkově regeneruje. Navíc ve vlasech uzamyká vlhkost, takže jim navrací potřebnou hydrataci.

Hlavní složky kondicionéru:

  • veganský keratin dopřeje vlasům regeneraci, hydrataci a posílení, a na povrchu vlasů vytvoří ochranný štít
  • Emolid CC je díky přísunu mnoha důležitých vitamínů jedna z nejlepších účinných látek pro zajištění hydratace a výživy vlasů. Je schopen zachycovat vodu, a tak chrání vlasy před ztrátou vlhkosti. Dokáže je také vnitřně opravovat a pomáhá bojovat proti známkám poškození jako je krepatění, lámání a třepení.
  • arganový olej je 100% přírodní olej známý pro své blahodárné pečující účinky, dodává vlasům oslnivý lesk, a zároveň je nezanechává mastné.

Použití

Naneste přiměřené množství kondicionéru pouze do délek mokrých a šamponem umytých vlasů. Jemně vmasírujte, nechte chvíli působit a důkladně umýjte. Dbejte na to, aby v délkách vlasů nezůstaly žádné zbytky. Vyvarujte se kontaktu s očima. Kondicionér je vhodný také pro každodenní použití.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.