Kosmetika

Venira Intenzivní kolagenové sérum 30 ml

Značka: VENIRA

Přírodní intenzivní kolagenové sérum Venira pomůže vaší pleti stimulovat přirozenou produkci kolagenu, která s rostoucím věkem klesá. Pleť bude díky tomu viditelně pružnější, pevnější a hladší.

695
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Intenzivní kolagenové sérum 30 ml

50148737

Úvod

Pozvedněte kontury svého obličeje a navraťte své pleti mladistvý vzhled! Přírodní sérum Venira pomůže vaší pleti stimulovat přirozenou produkci kolagenu, která s rostoucím věkem klesá. Pleť je díky tomu viditelně pružnější, pevnější a hladší. Sérum obsahuje mořský kolagen, který má díky své nízké molekulární hmotnosti nejlepší předpoklady k tomu, aby ho tělo správně a efektivně vstřebalo i využilo. Mořský kolagen obsahuje zejména kolagen typu I., který tvoří značnou část střední vrstvy pokožky (dermis). Pro pleť stárnoucí či vystavenou nepříznivým vlivům počasí je tedy pravidelné doplňování tohoto typu kolagenu zvláště vhodné. Sérum se krásně roztírá a pleť je po aplikaci příjemná na dotek.

Hlavní složky séra:

  • kolagen přispívá ke stimulaci tvorby kožních buněk, hydrataci pokožky, zjemnění struktury pleti a sjednocení jejího tónu
  • karagenan (výtažek z mořských řas) přispívá k hydrataci pokožky a díky obsahu manganu, zinku, vápníku a hořčíku v ní doplňuje minerální látky
  • glycerin dodává pokožce potřebnou hydrataci a dokonale ji zjemňuje
  • levulinát sodný hydratuje pleť, zlepšuje vzhled suché pokožky a obnovuje její pružnost
  • anisát sodný udržuje přirozené pH pokožky a předchází jejímu podráždění

Použití

Naneste dvě až tři kapky séra na odlíčenou a očištěnou pokožku obličeje, krku i dekoltu. Jemně vklepejte konečky prstů a nechte vstřebat. Sérum z pleti nesmývejte a dále pokračujte v pečujicí rutině, jak jste zvyklí. POZOR! Před jeho aplikací si vždy důkladně odličte obličej a vyčistěte pleť, aby všechny účinné látky obsažené v séru mohly snadno proniknout hluboko do pleti.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.