Kosmetika

Venira Odličovací a čisticí gel 200 ml

Značka: VENIRA

Jemný gel Venira pleť v jednom kroku šetrně odlíčí, vyčistí a zároveň ji nevysuší. Spolehlivě odstraní make-up, kožní maz i jiné nečistoty, zároveň pleti dodává potřebnou hydrataci a výživu.

615
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Odličovací a čisticí gel 200 ml

50148741

Úvod

Základem krásné, svěží a mladistvé pleti je bezesporu její dokonalé každodenní čištění. S Venira čistícím a odličovacím gelem získáte krásnou, svěží a zklidněnou pleť během několika sekund. Jemný gel pleť v jednom kroku šetrně odlíčí, vyčistí a zároveň ji nevysuší. Spolehlivě odstraní make-up, kožní maz i jiné nečistoty. Je vhodný pro všechny typy pleti, poradí si i s aknózní či stárnoucí pokožkou. Gel obsahuje aloe vera, bazalku indickou a kyselinu mléčnou, díky kterým při pravidelném používání dochází k výraznému zlepšení stavu a kvality pleti. Aktivní složky pokožku hydratují, zklidňují a revitalizují. Užijte si krásně odlíčenou a vyčištěnou pleť zbavenou všech nedokonalostí, která je poté ihned připravena na nanášení dalších produktů.

Hlavní složky gelu:

  • Aloe vera regeneruje a zklidňuje pokožku, dodává pocit osvěžení a úlevy
  • Bazalka indická podporuje unavenou pokožku a dodává potřebnou hydrataci
  • Kyselina mléčná slouží k redukci prvních známek stárnutí a má hydratační účinky

Použití

Čistící a odličovací gel je určen ke každodennímu použití. Pokaždé naneste přiměřené množství gelu na vlhký vatový tampon a navlhčenou pleť jemně masírujte, dokud z ní neodstraníte veškerý make-up a další nečistoty. Pleť poté důkladně opláchněte.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.