Kosmetika

Venira Micelární voda pro citlivou pleť 500 ml

Značka: VENIRA

Micelární voda Venira je skvělým pomocníkem při čištění citlivé a reaktivní pleti - skvěle čistí, ale zároveň pleť hydratuje, zklidňuje, osvěžuje a tonizuje.

525
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Micelární voda pro citlivou pleť 500 ml

50148744

Úvod

Základem krásné, svěží a mladistvé pleti je bezesporu její dokonalé každodenní čištění. S Venira micelární vodou pro citlivou pleť získáte krásnou, svěží a zklidněnou pleť bez podráždění, zčervenání, pnutí, pálení či svědění. Čištění citlivé pleti se sklony k podráždění nebylo nikdy jednodušší. Klíčovou ingredienci produktu tvoří růžová voda, kterou doplňuje panthenol a aloe vera, tedy složky přispívající k tišení případného podráždění. Micelární voda pleť zbaví veškerých nečistot a přispívá k vyrovnání pH pleti.

Hlavní složky micelární vody:

  • růžová voda (z růže stolisté) přispívá ke zjemnění, tonizaci a zklidnění pokožky, zároveň jí dodává zdravou dávku vlhkosti a základní mikroživiny
  • panthenol pleť skvěle zklidňuje
  • šťáva z listů Aloe vera přispívá k tišení případného podráždění pleti, pomáhá hydratovat pokožku, má regenerační, zklidňující, hojivé a chladicí schopnosti
  • kyselina mléčná má zvláčňující účinky, přispívá ke sjednocení tónu pleti a udržení přirozené hladiny pH
  • kyselina citronová bojuje proti škodlivým účinkům volných radikálů
  • glycerin přispívá k hydrataci pleti a zachování její jemné struktury
  • pentylene glycol pomáhá hydratovat pokožku
  • citronellol a geraniol dodávají micelární vodě sladce růžovou vůni

Použití

Micelární voda slouží k dočištění pleti. Naneste přiměřené množství na vatový tampon a jemně sním přejíždějte po pokožce, abyste ji zbavili všech zbytků nečistot. Vždy ji aplikujte na odlíčenou a vyčištěnou pleť. Nechte samovolně zaschnout a pokračujte v pečujicí rutině, jak jste zvyklí.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.