Doplněk stravy

Venira Probiotika 60 kapslí

Značka: VENIRA

Venira probiotika je přírodní doplněk stravy obsahující komplex 10 miliard probiotických kultur z 10 různých kmenů, které se podílí na udržení rovnováhy vaší střevní mikrobioty.

539

Cena za 1 kus: 8,98 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Probiotika 60 kapslí

50148694

Úvod

Venira probiotika je přírodní doplněk stravy obsahující komplex 10 miliard probiotických kultur z 10 různých kmenů, které se podílí na udržení rovnováhy vaší střevní mikrobioty. Správné bakteriální osídlení střeva je důležité nejen pro trávení a metabolismus, ale také pro imunitní systém. Probiotika jsou velmi vhodná k užívání při a po antibiotické léčbě, během stresového období nebo cestování. Venira Probiotika jsou navíc zpracovávána metodou tyndalizace, což znamená přerušovanou tepelnou úpravou. V tyndalizovaných probiotikách je stále přítomna většina aktivních metabolitů produkovaných během fermentace. Dovedou lépe přilnout ke střevní stěně, a tak působí daleko efektivněji. Kromě probiotických kmenů obsahují kapsle také inulin – rozpustnou čekankovou vlákninu, která tvoří zdroj živin pro prospěšné bakterie v našem zažívacím traktu, a extrakt ze smetánky lékařské, který podporuje normální trávení.

Hlavní vlastnosti:

  • mix probiotických kultur z 10 kmenů (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Streptococcus thermophilus)
  • podporují rovnováhu střevní mikrobioty
  • smetanka lékařská podporuje normální trávení

Dávkování

Užívejte 1 kapsli kdykoliv během dne. Ideálně před, během nebo těsně po jídle. Zapít dostatečným množstvím tekutin.


Složení

Mix probiotických kultur 142 mg (RHP není stanovena), Smetánka lékařská (Taraxacum officinale) extrakt z kořene 10:1 80 mg (RHP není stanovena), Inulin 168 mg (RHP není stanovena).


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí. Nevhodné pro děti do 3 let.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.