Doplněk stravy

Venira Brain booster 80 kapslí

Značka: VENIRA

Venira Brain booster obsahuje komplex látek, které podpoří vaše soustředění, výkon, paměť, a dodají vám sebevědomí do každé výzvy, která je před vámi.

445

Cena za 1 kus: 5,56 Kč

FKSP
Produkt lze uhradit kartou FKSP Edenred card
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Brain booster 80 kapslí

50148696

Úvod

Zahoďte energy drinky plné cukru a dalších nepotřebných látek a vsaďte na přírodu! Venira Brain booster je doplněk stravy, který obsahuje komplex látek, které podpoří vaši schopnost koncentrovat se na řešení každodenních výzev, podpoří soustředění, paměť a produktivitu během učení.

Hlavní složky produktu:

  • kofein pomáhá zvýšit čilost, bystrost a hbitost, podporuje vytrvalostní výkon a koncentraci
  • zelený čaj účinně povzbuzuje a napomáhá k osvěžení těla i koncentraci
  • pepř černý má antioxidační účinky, pomáhá chránit buňky před oxidačním stresem
  • L-Arginin je esenciální aminokyselina, která je prekurzorem dalších biologicky aktivních látek jako třeba kreatinu a oxidu dusnatého, který má vliv na rozšíření cév, a tím i transport živin a kyslíku do svalů
  • L-Tyrosin je prekurzorem takzvaných katecholaminů – adrenalinu, noradrenalinu a hlavně hormonu štěstí dopaminu
  • L-Cholin je stavební látkou pro acetylcholin, který funguje jako přenašeč nervových vzruchů do mozku
  • Theanin je aminokyselina vyskytující se v zeleném čaji, která pomáhá navodit pocit pohody
  • vitaminy B6 a B12 přispívají k normálnímu energetickému metabolismu
  • ženšen sibiřský působí jako adaptogen, pomáhá zvyšovat vitalitu a posilňuje výdrž a celkovou fyzickou kondici, imunitu, příznivě ovlivňuje stres a únavu
  • bakopa drobnolistá (Bacopa monnieri) podporuje duševní výkonnost, paměť a koncentraci

Dávkování

Při běžném užívání 1 kapsle denně. Při vyšší zátěži 2 kapsle alespoň se 4 hodinovým rozestupem. Zapít dostatečným množstvím tekutin.


Složení

1 kapsle obsahuje: Kofein 150 mg (RHP není stanoveno), Ženšen sibiřský (Siberian Ginseng) extrakt z kořene 1 % Eleuterosidů 80 mg (RHP není stanoveno), Bakopa drobnolistá (Bacopa Monnieri) extrakt z kořene 20 % Bakosidů 80 mg (RHP není stanoveno), L-Arginin 80 mg (RHP není stanoveno), Zelený čaj (Camelia Sinensis) extrakt z listu 50% polyfenolů 60 mg (RHP není stanoveno), L-Tyrosin 60 mg (RHP není stanoveno), L-Cholin 20 mg (RHP není stanoveno), Theanin 20 mg (RHP není stanoveno), Pepř černý (Piperin) 1,5 mg (RHP není stanoveno), Vitamin B6 1,4 mg (100 %), Vitamin B12 0,005 mg (200 %).


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl. Ukládejte mimo dosah dětí. Obsahuje kofein - není vhodné pro děti, těhotné a kojící.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.