Kosmetika

Venira Maska na vlasy lesk a hebkost meloun 130 g

Značka: VENIRA

Maska na vlasy Venira dodá vašim vlasům všechny potřebné vitamíny a minerály, zanechá je dokonale hydratované, posílené, zářivé a sametově hebké na dotek.

NAVÍC Venira Gumoví medvídci vlasy nehty pleť 30 kapslí Při nákupu produktů značky Venira v minimální hodnotě 1500 Kč vč. DPH získáte NAVÍC Venira Gumové medvídky vlasy nehty pleť 30 kapslí za 0,01 Kč. Akce platí do 31. 5. 2024

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: Venira Maska na vlasy lesk a hebkost meloun 130 g

50148716

Úvod

Dodejte svým vlasům lesk a neuvěřitelnou hebkost! Venira maska na vlasy se díky své dokonale jemné textuře postará o nepoddajné vlasy bez života, o suché a krepaté vlasy, kterým dodá všechny potřebné vitamíny a minerály a zanechá je důkladně hydratované, posílené, zářivé a sametově hebké na dotek. Vyvážený komplex vysoce hydratačních účinných látek dokáže proniknout až do hloubky vlasů a poskytnout jim cílenou vnitřní výživu. Zároveň je na jejich povrchu účinně zaceluje a vyhlazuje. Uhlazuje a vyplňuje jednotlivá vlasová vlákna, čímž obnovuje jejich přirozenou hebkost. Zlepšuje elasticitu vlasů a usnadňuje jejich rozčesávání.

Hlavní složky masky

  • arganový olej je 100% přírodní olej známý pro své blahodárné pečující účinky, dodává vlasům oslnivý lesk, a zároveň je nezanechává mastné.
  • Emolid CC je díky přísunu mnoha důležitých vitamínů jedna z nejlepších účinných látek pro zajištění hydratace a výživy vlasů. Je schopen zachycovat vodu, a tak chrání vlasy před ztrátou vlhkosti. Dokáže je také vnitřně opravovat a pomáhá bojovat proti známkám poškození jako je krepatění, lámání a třepení.
  • aminokyselinový komplex dokáže díky malé hmotnosti jednotlivých molekul proniknout hluboko do vlasové pokožky, kde pomáhá udržet vlasovou pokožku krásně hydratovanou.
  • Neossance hemisqualane zajišťuje vlasům hebkost a snadné rozčesání. Dodává vlasům 24 hodinovou hydrataci, napomáhá ke snížení krepatění a celkově eliminuje poškození vlasů. Zároveň pomáhá udržet a chránit neodolatelnou dlouhotrvající barvu vlasů.
  • Aquarich obsahuje proteiny, aminokyseliny a polysacharidy z černého ovsa, které dokáží eliminovat rozsah poškození drsných a lámavých vlasů i tvorbu roztřepených konečků. Zároveň pomůže zlepšit strukturu jednotlivých vlasových vláken a poskytne jim hloubkovou hydrataci a regeneraci.

Použití

Umyjte si vlasy jako obvykle svým oblíbeným šamponem a důkladně jej opláchněte. V tuto chvíli můžeme do délek vlasů rovnoměrně nanést potřebné množství (podle délky vlasů) Venira masky na vlasy pro lesk a hebkost. Nechte ji zhruba 3 minuty působit a poté opět důkladně opláchněte, aby na vlasech nezůstaly její zbytky, které by je mohly zmastit. Na závěr aplikujte kondicionér. Aplikujte zhruba 2x týdně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.