Kosmetika

Venira Maska na vlasy lesk a hebkost meloun 300 ml

Značka: VENIRA

Maska na vlasy Venira dodá vašim vlasům všechny potřebné vitamíny a minerály, zanechá je dokonale hydratované, posílené, zářivé a sametově hebké na dotek.

545
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Maska na vlasy lesk a hebkost meloun 300 ml

50148743

Úvod

Dodejte svým vlasům lesk a neuvěřitelnou hebkost! Venira maska na vlasy se díky své dokonale jemné textuře postará o nepoddajné vlasy bez života, o suché a krepaté vlasy, kterým dodá všechny potřebné vitamíny a minerály a zanechá je důkladně hydratované, posílené, zářivé a sametově hebké na dotek. Vyvážený komplex vysoce hydratačních účinných látek dokáže proniknout až do hloubky vlasů a poskytnout jim cílenou vnitřní výživu. Zároveň je na jejich povrchu účinně zaceluje a vyhlazuje. Uhlazuje a vyplňuje jednotlivá vlasová vlákna, čímž obnovuje jejich přirozenou hebkost. Zlepšuje elasticitu vlasů a usnadňuje jejich rozčesávání.

Hlavní složky masky

  • arganový olej je 100% přírodní olej známý pro své blahodárné pečující účinky, dodává vlasům oslnivý lesk, a zároveň je nezanechává mastné.
  • Emolid CC je díky přísunu mnoha důležitých vitamínů jedna z nejlepších účinných látek pro zajištění hydratace a výživy vlasů. Je schopen zachycovat vodu, a tak chrání vlasy před ztrátou vlhkosti. Dokáže je také vnitřně opravovat a pomáhá bojovat proti známkám poškození jako je krepatění, lámání a třepení.
  • aminokyselinový komplex dokáže díky malé hmotnosti jednotlivých molekul proniknout hluboko do vlasové pokožky, kde pomáhá udržet vlasovou pokožku krásně hydratovanou.
  • Neossance hemisqualane zajišťuje vlasům hebkost a snadné rozčesání. Dodává vlasům 24 hodinovou hydrataci, napomáhá ke snížení krepatění a celkově eliminuje poškození vlasů. Zároveň pomáhá udržet a chránit neodolatelnou dlouhotrvající barvu vlasů.
  • Aquarich obsahuje proteiny, aminokyseliny a polysacharidy z černého ovsa, které dokáží eliminovat rozsah poškození drsných a lámavých vlasů i tvorbu roztřepených konečků. Zároveň pomůže zlepšit strukturu jednotlivých vlasových vláken a poskytne jim hloubkovou hydrataci a regeneraci.

Použití

Umyjte si vlasy jako obvykle svým oblíbeným šamponem a důkladně jej opláchněte. V tuto chvíli můžeme do délek vlasů rovnoměrně nanést potřebné množství (podle délky vlasů) Venira masky na vlasy pro lesk a hebkost. Nechte ji zhruba 3 minuty působit a poté opět důkladně opláchněte, aby na vlasech nezůstaly její zbytky, které by je mohly zmastit. Na závěr aplikujte kondicionér. Aplikujte zhruba 2x týdně.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.