Doplněk stravy

Venira Sex booster 80 kapslí

Značka: VENIRA

Venira Sex booster je přírodní doplněk stravy určený pro ženy, které chtějí vylepšit svou sexuální spokojenost. Obsahuje vyváženou směs 4 skvěle doplňujících se bylinek, zinek, arginin a citrulin.

555

Cena za 1 kus: 6,94 Kč

Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Venira Sex booster 80 kapslí

50148697

Úvod

Venira Sex booster je přírodní doplněk stravy určený pro všechny ženy, které chtějí vylepšit svou sexuální spokojenost. Obsahuje vyváženou směs 4 skvěle doplňujících se bylinek, které jsou dále obohacené o zinek, arginin a citrulin. Kotvičník zemní (Tribulus terrestris) je bylinka s mimořádnými účinky, která je účinným prostředkem pro přirozenou harmonizaci hladiny hormonů v organismu, přispívá k normální funkci reprodukčního systému, příznivě ovlivňuje funkce močové soustavy, podporuje tonus a energii. Damiána (Turnera diffusa) napomáhá mentálnímu a fyzickému uvolnění a pomáhá udržet zdravé sexuální vztahy. Maca (Lepidium peruvianum) je zdrojem fytoestrogenu, má příznivý vliv na hormonální systém a podporuje sexuální potenci, přispívá k fyzickému i duševnímu zdraví, podporuje vitalitu a vytrvalost. Ženšen pravý (Panax ginseng) dodává energii a podporuje celkovou vitalitu i sexuální zdraví. Podporuje kognitivní funkce, zlepšuje paměť a duševní výkon, navíc podporuje naši přirozenou obranyschopnost. Zinek přispívá k normální plodnosti a reprodukci.

Hlavní vlastnosti:

  • doplněk stravy pro ženy
  • vyvážená směs 4 bylin se zinkem, argininem a citrulinem
  • bez cukru, lepku a laktózy

Dávkování

Užívejte 2 kapsle denně, 1x ráno a 1x večer, ideálně před jídlem, během jídla nebo těsně po jídle. Zapít dostatečným množstvím tekutin.


Složení

1 kapsle obsahuje: Kotvičník zemní (Tribulus terrestris) extrakt ze semen 40 % saponinů 300 mg (RHP není stanovena), Damiána (Turnera diffusa) extrakt z listu 10:1 200 mg (RHP není stanovena), Maca (Lepidium peruvianum) extrakt z kořene 10:1 200 mg (RHP není stanovena), Ženšen pravý (Panax ginseng) extrakt 12:1 (15 % ginsenosidů) 200 mg (RHP není stanovena), Arginin 80 mg (RHP není stanovena), Citrulin 80 mg (RHP není stanovena), Zinek (Citrát zinečnatý) 8 mg (80 %) (RHP není stanovena). 


Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Dbejte na vyváženou a pestrou stranu a zdravý životní styl. Nevhodné pro děti a mladistvé do 18 let. Těhotné a kojící ženy konzultujte užívání s lékařem. Skladujte při pokojové teplotě na suchém a tmavém místě. Skladujte mimo dosah dětí!


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.