Kosmetika

ATTITUDE Tuhý krém po opalování máta a okurka 85 g

Značka: ATTITUDE

Tuhý krém ATTITUDE s obsahem měsíčku lékařského a dalších bylinek (chaluha, heřmánek) se rychle vstřebává a poskytne pokožce po opalování kýženou úlevu, osvěžení, hydrataci a výživu.

Při nákupu 2 ks sleva 20 % Při nákupu minimálně 2 ks produktů značky ATTITUDE získáte slevu 20 %. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.
615
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: ATTITUDE Tuhý krém po opalování máta a okurka 85 g

50148243

Úvod

Přehnali jste to s pobytem na sluníčku? Zklidněte pokožku tuhým krémem s obsahem měsíčku lékařského a dalších bylinek (chaluha, heřmánek), který se rychle vstřebává a poskytne pokožce kýženou úlevu, osvěžení a hydrataci. Pomáhá ochlazovat, zklidňovat a vyživovat suchou, sluncem namáhanou pokožku. Rychle se vstřebává, nezanechává mastný film, pokožku zjemňuje a díky regeneračním účinkům extraktu z měsíčku mírní zčervenání a podráždění pokožky od slunce. Má jemnou a svěží vůní, je uložený v biologicky rozložitelné kartonové tyčince a má naprosto bezpečné složení.

Hlavní vlastnosti:

  • péče po opalování s uklidňujícím měsíčkem lékařským
  • forma gelové tyčinky, která se snadno nanáší
  • lehká textura s osvěžující vůní okurky a máty
  • nezanechává mastný film
  • balení bez plastů, biologicky odbouratelné a snadno použitelné
  • tuhé složení oceníte při cestování letadlem
  • vhodný i pro citlivou pokožku: hypoalergenní a dermatologicky testovaný výrobek

Použití

Naneste malé množství přípravku na prsty a jemně rozetřete po obličeji nebo těle pro okamžitou hydrataci. Aplikujte ideálně po umytí, abyste uzamkli vlhkost v pokožce. Pro chladivý efekt uchovávejte tubičku v lednici, a poté aplikujte. Chraňte před mrazem.


O značce

Filozofie značky ATTITUDE

Za značkou ATTITUDE stojí skupina mladých rodičů, kteří věří, že změna přístupu k výrobě dnešních produktů je cestou k lepší budoucnosti. Jejich práce je řízena především jejich vlastními potřebami a potřebami jejich blízkých a přátel. Mají za cíl žít uvědoměle vzhledem ke zdraví nás všech a životnímu prostředí a zabývat se jen tím, co je skutečně důležité.

Respekt k přírodě

Všechny produkty jsou šetrné a přírodní, jsou vyráběny výhradně z rostlinných a minerálních zdrojů. EcoLogo certifikace zaručuje přátelský vztah firmy k životnímu prostředí. Pro výrobu produktů jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie. Přípravky jsou balené do recyklovatelných obalů. Značka získala certifikaci EWG ("Environmental Working Group"), která pomáhá lidem vybírat jen ty zdravé, bezpečné a k přírodě šetrné produkty. Výrobce vysazuje stromy, aby snížil produkci skleníkových plynů.

Veganské produkty

ATTITUDE je členem programu PETA („People for the Ethical Treatment of Animals“), což je největší nezisková organizace bojující za práva zvířat na světě. Produkty neobsahují živočišné složky – vhodné pro vegany.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.