Kosmetika

ATTITUDE Tónovaná minerální tyčinka na obličej a rty SPF30 30 g

Značka: ATTITUDE

ATTITUDE tónovaná minerální ochranná tyčinka na obličej a rty pro citlivou pokožku s SPF30 zajišťuje vysokou ochranu před UV zářením a jemné tónování pleti, díky kterému bude váš obličej svěží a zářivý.

Produkt už není dostupný Tento produkt je vyprodaný a není na skladě dodavatele

O produktu: ATTITUDE Tónovaná minerální tyčinka na obličej a rty SPF30 30 g

50148242

Úvod

Užívejte si bezpečné opalování a krásně vyživenou, zářivou pokožku! ATTITUDE tónovací rozjasňující minerální tyčinka na obličej i rty vám poskytne ochranný faktor SPF 30, a zároveň svěží, rozzářený obličej. O ochranu před UVA a UVB zářením se stará účinný minerální opalovací filtr vytvořený z oxidu zinečnatého bez nanočástic. Kombinace kokosového oleje a bambuckého másla zajišťuje hydrataci a zanechává pokožku hladkou a vyživenou. Tónovací opalovací tyčinka se snadno nanáší, nezanechává mastný film na pokožce a je vhodná pro všechny typy pleti. Její univerzální odstín krásně splyne se všemi tóny pleti. Je balená v bezplastovém obalu, netestovaná na zvířatech a má bezpečné, přírodní složení bez parfemace. Navíc má kompaktní velikost, takže se pohodlně vejde do batůžku i kabelky, což oceníte zejména na cestách.

Hlavní vlastnosti:

  • chrání obličej před UVA i UVB paprsky
  • snadno se aplikuje a vstřebává
  • barevně splyne se všemi tóny pleti
  • pohodlný formát na cesty
  • tuhé složení oceníte například při cestování letadlem
  • vhodná i pro citlivou pokožku
  • hypoalergenní složení
  • neparfemovaná

Použití

Naneste tenkou vrstvu a poté rozetřete prsty po celém obličeji 15 minut před sluněním. Aplikujte znovu každé 2 hodiny nebo po plavání, osušení ručníkem, silném pocení nebo mytí. Upozorňujeme, že tento tónovaný výrobek obsahuje pigmenty, které mohou zanechat stopy na světlém oblečení.


Upozornění

Pouze pro vnější použití. Nepoužívejte na poškozenou nebo poraněnou pokožku. Pokud se objeví vyrážka, přestaňte produkt používat a poraďte se s lékařem. Při používání tohoto produktu se držte mimo oči. Pro odstranění opláchněte vodou. Uchovávejte mimo dosah dětí. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc. Požádejte lékaře o použití u dětí mladších 6 měsíců.


O značce

Filozofie značky ATTITUDE

Za značkou ATTITUDE stojí skupina mladých rodičů, kteří věří, že změna přístupu k výrobě dnešních produktů je cestou k lepší budoucnosti. Jejich práce je řízena především jejich vlastními potřebami a potřebami jejich blízkých a přátel. Mají za cíl žít uvědoměle vzhledem ke zdraví nás všech a životnímu prostředí a zabývat se jen tím, co je skutečně důležité.

Respekt k přírodě

Všechny produkty jsou šetrné a přírodní, jsou vyráběny výhradně z rostlinných a minerálních zdrojů. EcoLogo certifikace zaručuje přátelský vztah firmy k životnímu prostředí. Pro výrobu produktů jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie. Přípravky jsou balené do recyklovatelných obalů. Značka získala certifikaci EWG ("Environmental Working Group"), která pomáhá lidem vybírat jen ty zdravé, bezpečné a k přírodě šetrné produkty. Výrobce vysazuje stromy, aby snížil produkci skleníkových plynů.

Veganské produkty

ATTITUDE je členem programu PETA („People for the Ethical Treatment of Animals“), což je největší nezisková organizace bojující za práva zvířat na světě. Produkty neobsahují živočišné složky – vhodné pro vegany.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.