Drogerie

Tierra Verde Čistič koupelny s mátovou silicí 750 ml

Čistič koupelny s mátovou silicí od značky Tierra Verde dokonale odstraňuje usazeniny a jiné nečistoty ze všech koupelnových povrchů. Zanechává příjemnou svěží vůni.

135
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Tierra Verde Čistič koupelny s mátovou silicí 750 ml

50147832

Úvod

Čistič koupelny s mátovou silicí od značky Tierra Verde dokonale odstraňuje usazeniny a jiné nečistoty ze všech koupelnových povrchů. Můžete jej použít k úklidu vany, sprchového koutu, toalety, umyvadla, kachliček nebo spár. Obsahuje BIO mátovou silici, kyselinu citronovou a šetrné tenzidy. Tyto složky perfektně rozpouštějí veškerou špínu a zanechávají čisté a svěží plochy s příjemnou vůní máty. Veganské složení v BIO kvalitě.

Hlavní vlastnosti:

  • dokonale rozpouští nečistoty 
  • ideální na všechny koupelnové povrchy
  • s osvěžující vůní máty

Složení

5 - <15 % neiontové povrchově aktivní látky, kyselina citronová, přírodní mátová silice (Mentha Piperita Oil) a silice vavřínu kubébového (Litsea Cubeba Fruit Oil) v BIO kvalitě.


Použití

Nastříkejte na čištěný povrch a nechte několik sekund působit. Poté setřete hadříkem nebo houbičkou. Nepoužívejte na přírodní kámen, žulu, mramor či dřevo.


Upozornění

Chraňte před přímým slunečním zářením, mohlo by způsobit mírnou změnu barvy prostředku. V chladu se na dně nádoby může vysrážet tenzid v podobě jemného bílého zákalu. Jeho vznik nemá vliv na funkčnost produktu, při pokojové teplotě nebo po protřepání se čistič vrátí do původního stavu.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.