Zdravotnické prostředky

Salt House Mast na neurodermatiditu 75 ml

Značka: SALT HOUSE

Salt House Mast na neurodetmatitidu je zdravotnický prostředek k léčbě typických příznaků svědivé, chronicky suché a zarudlé pokožky.

Akce 3 za cenu 2 Při nákupu 3 ks produktů značky Salt House získáte nejlevnější ks za 0,01 Kč. Akce platí do 30. 4. 2024 nebo do vyprodání zásob.

Produkt ještě není dostupný Tento produkt je vyprodaný a neznáme přesný termín jeho dodání na sklad

269
Doprava zdarma při nákupu nad 1 500 Kč. Limit pro přihlášené je 399 Kč.

O produktu: Salt House Mast na neurodermatiditu 75 ml

50148234

Úvod

Salt House Dead Sea Therapy Neurodermatitis je zdravotnický prostředek k léčbě typických příznaků svědivé, chronicky suché a zarudlé pokožky. Snižuje svědění a pnutí související se suchostí. Obsahuje sůl z Mrtvého moře, která má zklidňující účinky a jejíž účinnou složkou je mimo jiné chlorid hořečnatý. Ten pomáhá vázat vlhkost v pokožce a působit proti vysušování pokožky, zarudnutí pleti a tím způsobenému svědění. V masti dále naleznete zvlhčující látky, jako je močovina a glycerin, doplněné výtažkem z třezalky tečkované, brutnákovým a pupalkovým olejem a výtažky z oleje z avokáda a bambuckého másla, vše za účelem maximální hydratace a zvlhčení pokožky. Mast pomáhá obnovit bariérovou funkci pokožky, chrání před ztrátou vlhkosti a zabraňuje nově vznikajícím podrážděním.

Hlavní vlastnosti:

  • mast na neurodermatitidu
  • zklidňuje pokožku, mírní podráždění, ulevuje od svědění
  • dlouhodobě hydratuje a zvlhčuje

Složení

Voda, 1,2-butandiol/diester s kyselinou oktanovou a dekanovou, dexpanthenol, glycerolmonostearát, cetylalkohol, močovina, glycerol, chlorid hořečnatý z Mrtvého moře, 1,1′-oxydi-2-propanol, cetylricinoleát, makrogollauryléter, cetearyl ester mastných kyselin olivového oleje, sorbitan ester mastných kyselin olivového oleje, brutnákový olej, bambucké máslo, karagenan, avokádový olej, olivový olej, extrakt z kadidlovníku, extrakt z třezalky tečkované, sůl z Mrtvého moře, olej z pupalky dvouleté, fenoxyethanol, mentyllaktát, xantanová guma, butan-1,3-diol, pentan-1,2-diol, benzylalkohol, all-rac-alfa-tokoferol, ethylhexylglycerol, kyselina mléčná, kyselina hydroxyfenylpropamidobenzoová, askorbylpalmitát, stříbro.


Upozornění

ZDRAVOTNICKÝ PROSTŘEDEK, ČTĚTE PEČLIVĚ NÁVOD K POUŽITÍ A INFORMACE O BEZPEČNÉM POUŽÍVÁNÍ.


Upozornění: obrázky mají pouze informativní charakter.